Kim Kardashianilta raju hyökkäys Caitlyn Jenneriä vastaan: ”Hän on valehtelija, hän ei ole hyvä ihminen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kim Kardashianilta raju hyökkäys Caitlyn Jenneriä vastaan: ”Hän on valehtelija, hän ei ole hyvä ihminen”

Kim Kardashian ei pitänyt kirjaväitteestä, joka koski hänen edesmennyttä asianajajaisäänsä.

Kim Kardashian ja Caitlyn Jenner arkistokuvissa.­

28.9.2017 0:56

Kim Kardashian hyökkää rajusti Caitlyn Jenneriä vastaan Kardashianit-sarjan 14. tuotantokaudella, uutisoi Entertainment Tonight verkkosivuillaan.

Kardashian suivaantui Jennerin tuoreesta omaelämäkerrasta, jossa tämä esittää kiistanalaisen väitteen edesmenneestä Robert Kardashianista.

– Caitlynin kirjassa sanotaan ”Robert Kardashian tiesi O.J. Simpsonin olevan syyllinen, mutta hän liittyi puolustustiimiin kostaakseen uudestaan naimisiin menneelle exälleen. Robert kertoi Caitlynille O.J.:n murhaoikeudenkäynnin jälkeen salaa, että hän uskoi ystävänsä olevan syyllinen”, Kim toteaa.

Sen jälkeen sisar Khloe Kardashian huudahtaa, ettei se ole totta.

– On niin hämärää, että Caitlyn tuli luokseni ja antoi minulle kirjan. Sitten puhelimessa hän sanoi ”No, lopullisessa versiossa on siitä muutama asia lisää, mutta älä ole huolessasi, kyse ei ole sinusta”. Joten hän valehteli minulle, koska kyse on minusta, jos se kertoo isästämme, Kim jatkaa.

– Olen aina pitänyt Caitlynin puolia, mutta hän on valehtelija. Hän ei ole hyvä ihminen.

Kim Kardashian myöntää jaksossa, että hänen välinsä Jennerin kanssa ovat olleet kireät. Jenner, aikaisemmin Bruce, oli naimisissa Kimin äidin Kris Jennerin kanssa vuosina 1991–2015.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?