Räppäri pisti pystyyn joukkorahoituskampanjan todistaakseen Maan olevan litteä – aikoo hankkia ja laukaista avaruuteen useita satelliitteja - Viihde - Ilta-Sanomat

Räppäri pisti pystyyn joukkorahoituskampanjan todistaakseen Maan olevan litteä – aikoo hankkia ja laukaista avaruuteen useita satelliitteja

B.o.B -niminen räppääjä ei usko ympäripyöreyksiin.

27.9.2017 22:54

B.o.B nostatti viime vuonna monien kulmakarvoja väittämällä Maan olevan litteä. Nyt hän on päättänyt todistaa teoriansa, Time raportoi.

Viime viikolla mies laittoi pystyyn joukkorahoituskampanjan, jonka tuotolla hän aikoo laukaista useammankin satelliitin avaruuteen väitteidensä tueksi.

Näyttäkää B.o.B:lle kaari -niminen kampanja on kerännyt jo 2 811 dollaria 105 eri lahjoittajalta. Räppärin tavoitteeseen on vielä matkaa, sillä hän uskoo tarvitsevansa 200 000 taalaa satelliittihankkeeseensa.

Vuonna 2016 B.o.B, oikealta nimeltään Bobby Ray Simmons, teki niin sanotun pilkkaräpin astrofyysikko Neil deGrasse Tysonista sen jälkeen kun Tyson oli yrittänyt vakuuttaa räppäriä Maan pyöreästä muodosta.

– Neil Tysonin pitäisi löysätä liiviään / Hän varmaan tienaa paljon puheillaan, yhdessä Flatline-biisin riimissä todetaan.

Tyson vastasi Bobbylle valtakunnallisella tv-kanavalla pitämällä pienen luennon, jonka lopuksi fyysikko tiputti mikrofoninsa lattialle todistaakseen painovoiman olemassaolon.

CNN kertoo, että Maan litteyteen uskovien määrä on lisääntynyt viime vuosina juurikin julkkisten puheiden takia.

Korkean profiilin litteäuskoisia edustavat muun muassa malli ja tv-persoona Tila Tequila, NFL-pelaaja Sammy Watkins ja NBA-tähti Kyrie Irving. Tosin Irvingin epäillään vain trollaavan eri keskusteluja aiheella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?