Painilegendan, 68, seksiä ja alkoholia tulvineelle elämäntyylille karu loppu – elimistö petti: lääkärit eivät uskoneet tähden selviävän - Viihde - Ilta-Sanomat

Painilegendan, 68, seksiä ja alkoholia tulvineelle elämäntyylille karu loppu – elimistö petti: lääkärit eivät uskoneet tähden selviävän

Ric Flair selvisi kuin ihmeen kaupalla ja vannoo muuttavansa nyt elämänsä suunnan.

27.9.2017 15:19

WWE-legenda Ric Flairin, 68, elämään on mahtunut lukuisia toinen toistaan kauniimpia naisia. Naisia on ollut peräti 10 000, ainakin jos Flairiin itseensä on uskominen. Flair kertoo naisseikkailuistaan marraskuussa ESPN:n erikoisjaksossa, joka on aiheuttanut kohun jo ennen kuin jakso on esitetty tv:ssä.

Flair kertoo People-lehdelle, ettei hänen tarkoituksenaan ollut kerskailla naisten määrällä, vaan päinvastoin: hän häpeää vilkasta seksielämäänsä.

– Se on ihan totta mitä sanoin naisten määrästä, mutta nyt minua kaduttaa, että avasin suuni. Kymmenen tuhatta naista, Flair huokaa lehdelle.

Hän sanoo haluavansa olla paras mahdollinen isoisä lapsenlapsilleen, eikä halua heidän tietävän hänen menneisyydestään.

Painijalegenda vannoo, että seksihurjastelut ovat nyt takanapäin ja hän on yhden naisen mies.

– Rakastan naisia. Rakastan vain yhtä nyt. En ole tehnyt mitään sen jälkeen kun tapasin Wendyn, hän ylistää naisystäväänsä.

Flair tunnetaan painipiireissä nimellä Nature Boy.­

Flair kertoo lehdelle myös kaunistelematta alkoholiongelmastaan, joka oli viedä mieheltä hengen.

Keväällä Flairin elimistö antoi periksi ja hänet vaivutettiin koomaan. Lääkärit antoivat Flairille vain noin 20 prosentin selviytymismahdollisuudet, mutta kuin ihmeen kaupalla mies selvisi hengissä.

– Se säikäytti minut pahanpäiväisesti. En ole vieläkään kuivilla vesillä, Flair kuvailee terveysongelmiaan lehdelle.

Flair sanoo juoneensa jopa 20 drinkkiä päivässä, eikä itse ymmärtänyt alkoholinkäyttönsä lähteneen käsistä. Hän sanoo, ettei koskaan juonut työajalla, mutta heti kun työpäivä oli pulkassa hän suuntasi baariin.

Alkoholi auttoi Flairin mukaan häntä kestämään showpainissa sattuneista jatkuvista loukkaantumisista ja vammoista.

– En ole ikinä ottanut särkylääkettä. Kävin show’n jälkeen suihkussa, kampasin tukan ja suuntasin baariin. En aio enää ikinä juoda. En halua koskaan kokea mitään vastaavaa, Flair vannoo.

Flair aloitti showpainin jo 70-luvulla.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?