Brasilialainen Ihmis-Ken teki äärimmäisen elämänmuutoksen: vannoo lopettavansa kauneusleikkaukset – taustalla pelottava välikohtaus - Viihde - Ilta-Sanomat

Brasilialainen Ihmis-Ken teki äärimmäisen elämänmuutoksen: vannoo lopettavansa kauneusleikkaukset – taustalla pelottava välikohtaus

Rodrigo Alvesin uskomaton muodonmuutos on tuonut mukanaan runsaasti ongelmia.

27.9.2017 12:46

Brasilialaisen Rodrigo Alvesin, eli Ihmis-Kenin, elämässä sattuu ja tapahtuu. Alves, 34, joutui hiljattain ryöstetyksi Marbellassa ja kaiken kukkuraksi hänen hampaansa irtosivat. Aikaisemmin hänen kasvoihinsa on iskenyt lihansyöjäbakteeri ja hän on myös ilmoittanut harkitsevansa sukupuolenkorjausleikkausta.

Alvesille on tehty käsittämättömät yli 60 kauneusoperaatiota, jotka ovat muokanneet hänet täysin tunnistamattomaksi. Alvesin muodonmuutos saattoi hänet ongelmiin Dubaissa lentokentällä, jossa virkailijat tyrmistyivät tutkiessaan Alvesin passia. Passikuvassa poseerasi aivan erinäköinen mies, joten Alves vietiin syrjemmälle selvittämään tapahtunutta.

Alla vasemmalla Alvesin passikuva, oikealla nykytilanne:

Human Ken doll detained in Dubai, wants to be Barbie https://t.co/okyjwjMhFy— TomoNews US (@TomoNewsUS) September 27, 2017

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Alves joutui odottamaan kolme tuntia ennen kuin hänet päästettiin maahan. Viranomaiset käskivät Alvesin hankkimaan uuden passikuvan ja lopettavan kauneusleikkaukset ainakin siksi aikaa, että passikuva täsmäisi edes etäisesti.

Näin paljon Rodrigo Alves on muuttunut:

Rodrigo Alves on kokenut uskomattoman muodomuutoksen.­

Alves säikähti tapahtunutta ja vannoo nyt Daily Mailin haastattelussa, että kauneusleikkaukset ovat hänen osaltaan ohi.

– Tämä kokemus on saanut minut mietteliääksi. Olen tutkiskellut itseäni ja menneisyydessä tekemiäni päätöksi, Alves hiljenee.

– En mahda asialle enää mitään, mutta nyt aion vain ylläpitää tätä ulkonäköä, Alves vannoo Daily Mailille.

Alves on kertonut julkisuudessa olleensa nuorempana tyytymätön omaan ulkonäköönsä.­

Alves sanoo käyvänsä jatkossa vain pienissä operaatioissa, kuten hankkimassa täyteainetta ja botoxia.

– Minulla kesti 15 vuotta tulla täksi Rodrigo Alvesiksi, jonka näette edessänne. Nyt minulla on muutamia vuosia tulla joksikin muuksi, Alves sanoo lehdelle.

Ihmis-Ken kuvattuna Marbellassa ennen varkautta ja hampaiden tippumista.­

Hän kuvailee kyllästyvänsä helposti omaan ulkonäköönsä ja haluavansa uudistaa itseään.

– Minä vain kyllästyn samaan vanhaan ulkonäköön ja haluan haastaa itseäni, hän sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?