Jaana Pelkonen julkaisi näyttävän kuvan Tilt-ajoiltaan – poseeraa seksikkäänä Lara Croftina!

Julkaistu:

Jaana Pelkonen juonsi peliohjelma Tiltiä vuosina 1997-2005.
Peliohjelma Tilt täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Ohjelma aloitti vuonna 1997 ja sen puikoissa nähtiin tuolloin Jaana Pelkonen, josta tuli ohjelman ansiosta yksi Suomen suosituimmista tv-kasvoista.

Tilt tekee paluun lokakuussa ruutuihin, kun Tilt 2.0 -ohjelma starttaa Subilla. Ohjelmaa juontavat Sara Chafak ja Linda Manuella. Ohjelmassa otetaan mittaa julkkisvieraista virtuaalitodellisuuspeleissä ja tutustutaan kiinnostavimpiin peliuutuuksiin.

Jaana Pelkonen muistelee omia Tilt-aikojaan Instagramissa. Pelkonen poseeraa Instagram-kuvassaan pelimaailman seksisymbolina Tomb Raider -peleistä tuttuna Lara Croftina. Kuvan on ottanut Kari Pekonen.

– Enpä tätä kuvaa hetken ollut nähnytkään... Tilt-peliohjelma tekee paluun 20 v kunniaksi ja olivat arkistojen aarteita kaivaneet. Ei siis liity paluuseeni mammalomalta puolustusvaliokuntaan, Jaana Pelkonen nauraa Instagramissa.Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.


Tomb Raider -elokuvat perustuvat supersuosittuun videopeliin, jonka keskiössä uhkarohkea ja uhkea Lara Croft seikkailee. Ensimmäinen Tomb Raider -peli julkaistiin vuonna 1996.

Elokuvaversiossa Croftia on esittänyt Angelina Jolie. Peleistä puuhataan uutta elokuvaa, jonka pääosassa Lara Croftina nähdään ruotsalainen Alicia Vikander.


Tiltin juontajina on nähty myös Anna-Maija Jalkanen, Kristiina Wheeler, Anni Uusivirta, Martina Kuitto ja Simo Kurki.

Ensimmäinen uusi Tilt 2.0 nähdään Subilla 21.10.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt