Kylie Jenner, 20, vahvisti yllätysraskauden – isä kauhistui tyttärensä paljastuksesta: ”Järkyttynyt ja pettynyt” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kylie Jenner, 20, vahvisti yllätysraskauden – isä kauhistui tyttärensä paljastuksesta: ”Järkyttynyt ja pettynyt”

Kylie Jenner ja räppärirakas Travis Scott ovat kertoneet perheenlisäyksestä läheisilleen.

26.9.2017 12:42

Tosi-tv-tähti Kylie Jenner, 20, on vahvistanut vauvahuhut todeksi, kertoo TMZ. Jennerin ja hänen poikaystävänsä Travis Scottin uutisoitiin viime viikolla odottavan lasta. Uutinen tuli täytenä yllätyksenä Jennerin faneille, sillä hän on tapaillut Scottia vasta muutamia kuukausia.

TMZ viihdesivuston mukaan Jenner kertoi raskaudestaan ystävilleen hiljattain. Sivuston lähteiden mukaan myös räppäri ja lauluntekijä Travis Scott, 25, on kertonut uutisen lähipiirilleen.

Kylie Jennerin lapsen isä on Travis Scott, jota hän on tapaillut huhtikuusta lähtien.­

Scott on myös paljastanut läheisilleen, että he odottavat tyttölasta. Jennerin raskauden uskotaan edenneen viidennelle kuulle, eli raskaus on saanut alkunsa aivan suhteen alussa.

Kylie Jennerin isän Caitlyn Jennerin tiedottaja on kertonut amerikkalaismedialle entisen olympiaurheilijan saaneen tietää raskaudesta aivan hiljattain.

Kylie Jennerin isä, ennen nimellä Bruce Jenner tunnettu ex-olympiaurheilija Caitlyn Jenner sai tietää tyttärensä raskaudesta hiljattain.­

Caitlyn Jenner ei ole kommentoinut itse tyttärensä raskausuutista, mutta perheen lähipiiristä kerrotaan amerikkalaismedialle tyttären raskauden lyöneen hänet ällikällä.

– Caitlyn oli järkyttynyt ja pettynyt, että Kylie on raskaana. Hänen mielestään Kylie on aivan liian nuori saamaan lapsia, ha hänen olisi pitänyt odottaa siihen asti, että hän on vakavassa suhteessa, Hollywood Life -sivustolle sanotaan.

– Kyliella on tarpeeksi rahaa palkata lastenhoitaja, mutta Caitlynin mielestä vauvan saaminen vie ison siivun Kylien elämästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?