MTV:n teiniäiti palasi aikuisviihteen pariin: esitteli uutta vartaloaan bikineissä – äiti ja miesystävä järkyttyivät syvästi muutoksesta - Viihde - Ilta-Sanomat

MTV:n teiniäiti palasi aikuisviihteen pariin: esitteli uutta vartaloaan bikineissä – äiti ja miesystävä järkyttyivät syvästi muutoksesta

Farrah Abraman oli 17-vuotias ponnahdettuaan julkisuuteen MTV:n hittisarjoista.

26.9.2017 11:24

Tosi-tv-tähti Farrah Abraham on vasta 26-vuotias, mutta nuori nainen on ollut julkisuudessa jo kymmenen vuoden ajan. Vuonna 2009 tv-katsojien sydämet särkyivät kun tuolloin tuiki tavallisen amerikkalaistytön elämää seurattiin MTV:n huippusuositussa 16 and Pregnant ja Teen Mom -sarjoissa. Raskaana olevan Farrahin lapsen isä oli menehtynyt ennen lapsen syntymää ja nuori tyttö yritti epätoivoisesti tasapainotella teini-elämän ja äitiyden välillä.

Farrah Abraham on muuttunut valtavasti niistä ajoista kun hän tuli julkisuuteen.­

Parhaillaan Kreikassa lomaileva Farrah järjesti rannalla melkoisen show’n valokuvaajille. Punaiseksi hiuksensa värjännyt teiniäiti keimaili turkooseissa bikineissä rantahiekalla kuin merenneito konsanaan.

Farrah teki rannalla erilaisia poseerauksia ja näytti olevan tietoinen häntä seuraavista valokuvaajista. Tosi-tv-tähtösen vartaloa on muokattu lukuisilla kauneusleikkauksilla ja hiljattain hän paljasti käyneensä uusissa operaatioissa.

Teen Mom -sarjan jälkeen Farrah nousi kansainväliseen julkisuuteen lähdettyään mukaan aikuisviihdebisnekseen 2013.

Farrah nautti Kreikan lämmöstä.­

Amerikkalaismedian mukaan hän on palannut hiljattain takaisin aikuisviihteen pariin, vaikka vannoi jättäneensä seksivideot menneisyyteen. Farrah teki paljo töitä parantaakseen julkisuuskuvaansa. Hän puuhaili oman jäätelöihin erikoistuneen ravintolansa parissa, mutta ravintoloitsijan ura ei alanvaihdoksesta päätellen tuonut leipää pöytään.

  • Alla olevalla videolla Farrah Abraham kuvattuna MTV Video Music Awards -gaalassa:

Farrah piti hiljattain suoran runsaasti alastomuutta sisältäneen nettilähetyksen, joka järkytti hänen fanejaan ja äitiään. Hän ei ole ollut äitinsä kanssa tekemisissä vähään aikaan, sillä ei hyväksy tämän uutta miesystävää.

– Minulla ei ollut mitään tietoa siitä. Olen sanaton. Tiedän, että tyttäreni on yrittänyt muuttaa imagoaan. Hän on tehnyt ammattimaisia asioita, Debra Danielsen kommentoi tyttärensä videota RadarOnlinen mukaan.

Äiti ja miesystävä eivät olleet tietoisia siitä, että Farrah aikoo palata aikuisviihdebisneksen pariin.­

Farrahin on-off-poikaystävä Simon Saran ei hänkään ole mielissään alanvaihdoksesta. Saran sanoo RadarOnlinelle olevansa hyvin skeptinen siitä, että onko ura aikuisviihteen parissa todella paras vaihtoehto Farrahin ja hänen pienen tyttärensä tulevaisuuden kannalta.

– Jos se on hänen mielestään paras vaihtoehto hänelle ja tyttärelle, niin onnea vaan, Simon Sara puhisee sivuston haastattelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?