Mariah Carey hätkähdytti antoisassa nahkamekossa – treffi-illan piukka asuvalinta pakotti tukeutumaan nuoreen rakkaaseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Mariah Carey hätkähdytti antoisassa nahkamekossa – treffi-illan piukka asuvalinta pakotti tukeutumaan nuoreen rakkaaseen

Julkaistu: 24.9.2017 11:32

Poptähti Mariah Careyn piukka nahkaminari ja korkeat korot aiheuttivat ongelmia treffi-iltana.

Popdiiva Mariah Carey, 47, ja hänen huomattavasti nuorempi poikaystävänsä Bryan Tanaka, 34, näyttävät olevan onnensa kukkuloilla. Perjantai-iltana he viettivät romanttista treffi-iltaa ja kävivät muun muassa syömässä Hollywoodin Gracias Madre -ravintolassa.

Viime aikoina Carey on ihastuttanut erittäin kurvikkaalla olemuksellaan, eikä hän nytkään peitellyt sulojaan.

Treffi-iltaa varten Carey oli pukeutunut piukkaan mustaan nahkamekkoon. Todella tyköistuvaa ja minimittaista mekkoa oli somistettu koristekivinauhoin, jotka olivatkin ainoa asia, joka piti mekon kasassa.

Avarasta kaula-aukosta alkanut ”halkio” jatkui mekon helmana saakka ja korosti entisestään poptähden kurvikkuutta.

Asu oli niin avonainen ja paljastava, että kävi selvästi ilmi, ettei Careylla ollut mekon alla lainkana alushousuja, sillä ne olisivat näkyneet mekon ”halkiosta”.

Mekon asusteeksi Carey oli pukenut mustat platform-kengät, jotka tuottivat kaunottarella hieman ongelmia. Tiukan mekon ja korkeiden kenkien vuoksi popdiiva ei pystynyt kävelemään kunnolla portaita, joten hänen nuori rakkaansa joutui avustamaan häntä.

Tanaka tuki armastaan käsivarresta, että hän pääsi laskeutumaan portaat kaatumatta.

Carey ja Tanaka ovat seurustelleet jo jonkin aikaa on-off-tyypisesti. Näyttelijänä, tanssijana, koreografina ja vapaana taiteilijana toimiva Tanaka tuntuu olevan onnellinen yhden maailman tunnetuimman popdiivan rinnalla.

Tällä hetkellä Carey keikkailee ahkerasti. Hänen Yhdysvaltojen kiertueensa alkoi heinäkuussa ja joulukiertueellaan hän saapuu myös Eurooppaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?