Tino Singh paljasti MTV:llä: Passi ja hammasharja oli päättää erään miehen avioliiton – vaimo syytti katalasta valheesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Tino Singh paljasti MTV:llä: Passi ja hammasharja oli päättää erään miehen avioliiton – vaimo syytti katalasta valheesta

Tino Singh vieraili Possessa muistelemassa takavuosien suosikkisarjaa.

23.9.2017 21:07

Lauantai-illan Possessa muisteltiin vanhoja MTV:n 60-vuotisjuhlan kunniaksi. Posse kaivoi esiin takavuosien Passi ja hammasharja -suosikkiohjelman.

Visailuohjelma nähtiin televisiossa vuosina 1996–1998. Sen juonsivat Taru Valkeapää ja Tino Singh.

Posse sai vieraakseen Singhin, joka muisteli lämmöllä legendaarista suosikkiohjelmaa. Entinen juontaja kertoi tapauksesta, jossa laivalla kuvattu visailuohjelma melkein koitui erään miehen avioliiton kohtaloksi.

– Kerran yksi mies soitti meille, että hän oli ollut työreissulla ja palannut juuri takaisin. Vaimo totesi, että etkä ole, olet ollut Passi ja hammasharja -reissulla ja ryypiskellyt siellä, Singh kertoi.

Pitkän selvittelyn päätteeksi kävi ilmi, että ohjelman ohjaaja oli käyttänyt sen viikon lähetyksessä vanhaa studiokuvaa, jossa mies oli esiintynyt. Hän oli siis osallistunut ohjelmaan, muttei työmatkansa aikana, kuten vaimo väitti.

Lepyttelyn ja selvittelyn päätteeksi vaimo saatiin vakuutettua siitä, ettei mies ollut juopottelemassa eikä valehdellut rakkaalleen.

– Monen kommelluksen jälkeen avioliitto saatiin pelastettua, Singh naurahti.

Muisteluiden jälkeen Singh elvytti vanhan suosikkiohjelman eloon.

– Tervetuloa passi ja hammasharja ohjelmaan, onko teillä passi mukana? Onko teillä hammasharja mukana? juontaja kyseli studioyleisöltä.

Lavalle saatiin Merja, jonka tehtävänä oli saada kiinni yksi tanssijoista ämpäri päässä. Tehtävän onnistuttua oli vuorossa legendaarinen Passi ja hammasharja -tanssi, jota Singh johti.

– Passi ja hammasharja, Singh hoilotti mallikkaasti Possen porukan tanssiessa taustalla yhdessä Step up -tanssiryhmän kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?