Huippukokki Tomi Björck häipyi Suomesta – uskomaton määrä matkatavaraa: perhe poseeraa laukkuröykkiön keskellä - Viihde - Ilta-Sanomat

Huippukokki Tomi Björck häipyi Suomesta – uskomaton määrä matkatavaraa: perhe poseeraa laukkuröykkiön keskellä

Tomi Björck suuntaa jälleen kohti Australiaa ja hänen perheensä hulppeaa kotia.

Tomi Björck jätti Suomen syksyn taakseen ja suuntasi Australiaan.­

23.9.2017 18:04

Tomi Björck, 37, kertoo Instagram-tilillään jättäneensä Suomen taakseen toistaiseksi. Kesän kotimaassaan viihtynyt huippukokki asuu nykyään perheensä kanssa Australiassa.

Suomessa Björck muun muassa kuvasi Master Chef Suomi -sarjaa yhdessä Sara La Fountainin ja Henri Alénin kanssa.

Björck julkaisi lauantaina Instagram-tilillään kuvan, jossa hänen nelihenkinen perheensä suuntaa takaisin toiseen kotimaahansa. Hauskassa perhekuvassa huomion varastaa valtava röykkiö matkatavaraa. Björck ei totisesti lähde matkaan tyhjin käsin, sillä kuvan mukaan perheellä on mukanaan lukuisia kookkaita matkalaukkuja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hei hei Suomi, Björck julistaa kuvatekstissä Nähdään ensi vuonna -aihetunnisteen kera.

Björckin kuvassa hänen kanssaan poseeraavat kokin pojat, Joakim ja Oliver sekä Minka-vaimo. Pariskunta on ollut yhdessä jo 16 vuotta.

Björck ylsi vuonna 2015 huipputuloihin. Hän tienasi tuolloin yhteensä 3,5 miljoonaa euroa. Osa tuloista selittyy sillä, että hän myi vuonna 2015 huomattavan osuuden yrityksestään yhtiökumppanilleen Matti Wikbergille.

Yrityskauppojen jälkeen Björckin perhe muutti Sydneyn itärannikolla sijaitsevalle omakotialueelle, jossa he asuvat ylellisessä huvilassa. Kokki myönsi viime vuonna IS:lle, että talo on hulppea, ja sellainen, jossa hän voi kuvitella asuvansa useita vuosia.

Kaksikerroksinen koti sijaitsee seitsemänsadan metrin päästä valkoisena hohtavasta hiekkarannasta. Talon takapihalta löytyy lisäksi oma uima-allas.

Björck on viritellyt ravintolabisneksiään myös Australiaan. Hänen ravintolansa Blanca Bar ja Dining sijaitsee Sydneyn suositulla Bondi Beachin alueella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?