Neflixin hittisarjan tähti auto-onnettomuudessa: nukahti 16-tuntisen kuvauspäivän jälkeen rattiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Neflixin hittisarjan tähti auto-onnettomuudessa: nukahti 16-tuntisen kuvauspäivän jälkeen rattiin

Riverdale-sarjan tähti K.J. Apa nukahti rattiin rankan kuvauspäivän jälkeen.

23.9.2017 12:48

Netflixin Riverdale-sarjassa pääosaa esittävä K.J. Apa joutui auto-onnettomuuteen Vancouverissa, kertoo Hollywood Reporter. 20-vuotias Apa oli ajamassa kotiin kuvauspäivän jälkeen onnettomuuden sattuessa. Apa oli lehden mukaan nukahtanut rattiin uupumuksesta keskiyön jälkeen. Hänellä oli takanaan 16-tuntinen työpäivä.

Näyttelijä törmäsi autolla valopylvääseen, mutta selvisi onnettomuudesta ilman suurempia vammoja. Auto tuhoutui törmäyksessä täysin.

Hollywood Reporter kertoo, että onnettomuus on järkyttänyt Riverdalen näyttelijöitä syvästi, ja he ovat kieltäytyneet yleensä aamuyöhön asti kestäneistä kuvauksista.

Hollywood Reporterin mukaan näyttelijöille ei ole tarjottu kuljetusta kotiin työpäivien päätteeksi, vaikka kuvaukset päättyisivät keskiyön jälkeen.

Nuori näyttelijä selvisi onnettomuudesta säikähdyksellä, mutta tapaus on kuohuttanut tv-piirejä.­

Lehti kertoo sarjan tuotannolla olleen kriisikokous Warner Brosin kanssa, joka omistaa Riverdale Yhdysvalloissa esittävän The CW -kanavan. Netflixillä on yksinoikeudella sarjan kansainväliset esitysoikeudet.

– Ensinnäkin, olemme äärimmäisen kiitollisia, ettei K.J. Apa loukkaantunut onnettomuudessa. Toiseksi, haluamme tarkentaa Riverdalen kuvauksien olosuhteita. Meillä on paljon näyttelijöitä, eivätkä he kaikki työskentele joka päivä. Onnettomuuspäivänä K.J. teki 14,2-tuntisen työpäivän, Warner Bros Television kiistää väitteet näyttelijöiden 16-tuntisista työpäivistä.

– Edellisenä päivänä hänellä oli töitä vain 2,5-tuntia. Sitä ennen 7,7-tuntia. Häntä on pyydetty kertomaan tuotannolle, jos hän ei koe olevansa kykenevä ajamaan. Tällöin hänet ajetaan kotiin, tai hänelle varataan hotellihuone, tiedotteessa todetaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?