Käsittämättömät kuvat: 90-luvun palvotut supermallit eivät näytä vanhentuneen lainkaan – fanit sekosivat: ”Miten voi olla mahdollista?”

Julkaistu:

Claudia Schiffer, Carla Bruni, Naomi Campbell, Cindy Crawford ja Helena Christensen nousivat jälleen catwalkille Versacen muotinäytöksessä.
Milanon muotiviikoilla koettiin yleisöä kohahduttanut hetki, kun 90-luvun jumaloidut alkuperäiset huippumallit marssivat lavalle Versacen muotinäytöksessä.

Claudia Schiffer, 47, Naomi Campbell,47, Helena Christensen, 48, Carla Bruni, 49, ja Cindy Crawford, 51, olivat 90-luvun kovapalkkaisimmat huippumallit, mutta naisia on nähty uran huippuvuosien jälkeen enää hyvin harvakseltaan samalla catwalkilla.


Mallit olivat pukeutuneet Versacen kultaisiin kurveja korostaviin luomuksiin, jotka olivat kunnianosoitus suunnittelija Donatella Versacen veljelle Giannille, joka menehtyi 1997. Schiffer, Campbell, Christensen, Bruni ja Crawford kaikki työskentelivät suunnittelijasuuruuden kanssa 90-luvun alussa.Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.


Cindy Crawfordin perheellä oli Milanon muotiviikoilla vahva edustus, sillä hänen 16-vuotias tyttärensä Kaia Gerber asteli samalla catwalkilla kuin äitinsä.

Tältä supermallit näyttivät yli 20 vuotta sitten:


90-luvun supermallien paluu parrasvaloihin sekoitti sosiaalisen median, jossa ihmiset hämmästelevät mallien uskomattoman nuorekasta ulkonäköä.

– Miten voi olla mahdollista? Miten he näyttävät tuolta? Hehän ovat kaikki viisikymppisiä, Twitterissä äimistellään.

– Näytätte aivan mielettömiltä, Helena Christensenin Instagrmaissa ylistetään.

– Olette maailman kauneimmat naiset, Twitterissä hehkutetaan.


Monet huomasivat erään alkuperäisen supermallin loistaneen poissaolollaan näytöksessä: Linda Evangelistaa ei lavalla nähty.

– Missä Linda? Claudia Schifferin Instagramissa penätään.

Linda Evangelistan 90-luvulla antama lausunto hänen ja mallikollegoiden palkkioista on jäänyt elämään populaarikulttuuriin. Evangelista ja muut supermallit tahkosivat melkoista tiliä uransa huipulla, eivätkä he ujostelleet kertoa palkkioistaan.

– Emme nouse sängystä alle 10 000 dollarin, Evangelista lausui.

Ota kantaa

Kuka on supermalleista suosikkisi?

Carla 3% Claudia 21% Cindy 46% Naomi 15% Helena 16%
Ääniä yhteensä 4539

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt