Ivanka Trump jäi kiinni nolosta mokasta vauvakuvassaan – kuvankaunis malli sivalsi ovelasti: Some räjähti

Julkaistu:

somekäytös
Presidentti Trumpin tytär Ivanka kirjoitti omasta mielestään suloisen twiitin. Moni näki perhekeskeisessä twiitissä kuitenkin vain nolon kielioppivirheen.
Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin perheenjäsenet ovat olleet jatkuvan tutkailun kohteina miehen aiheuttamien kohujen vanavedessä. Erityisesti Trumpin lähipiiriin kuuluvat naiset ovat saaneet osansa julkisuusmyllytyksestä.

Nyt kansan kriittinen silmä kohdistui tytär Ivankaan, jonka some-päivityksestä paljastui nolonpuoleinen kielioppivirhe. Lukuisat isot amerikkalaiset uutissivustot kertoivat kielioppivirheen aiheuttamasta kohusta.Jos twiitti ei näy, katso se tästä linkistä.

Twiitissään Ivanka kertoi pitelevänsä pientä veljenpoikaansa sylissään. Lisäksi hän oli kirjoittanut twiittiin: Best part of an otherwise incredible day. Lause tarkoittaa vapaasti suomennettuna:

– Paras osa muutoin upeasta päivästä.

Ivankan erikoinen sanavalinta lauseyhteydessä ei jäänyt somessa huomaamatta. Huippumalli ja juontaja Chrissy Teigen sivalsi Ivankaa somessa omalla kuittauksellaan.– ”Otherwise” viittaa tässä siihen, että et olisi tykännyt viettää aikaa vauvan kanssa, Chrissy kuittasi.

Chrissyn päivitys on kerännyt nopeasti yli 300 000 tykkäystä Twitterissä. Vaikka useimmat toki ymmärsivät mainiosti, mitä Ivanka tarkoitti, hänen sanavalintansa todistettiin nopeasti kieliopillisesti haastavaksi tai jopa virheelliseksi. Buzzfeed-sivusto selventää artikkelissaan, että Chrissy Teigen todellakin oli oikeassa kielioppiasiassa.


Mitä sanaa Ivankan sitten olisi pitänyt käyttää? Teigenin mukaan oikeaoppinen sanavalinta olisi ollut: Overall. Silloin lause olisi kulkenut seuraavasti: ...The best part of an overall incredible day.

Tarkoittaen seuraavaa:

– Paras osa kaikin puolin loistavasta päivästä.


Ivanka Trump on entinen malli ja nykyään liikenainen. Hän on naimisissa liikemiehenä menestyneen Jared Kushnerin kanssa. Pariskunnalla on yhdessä kolme lasta. Pariskunta on saanut paljon kritiikkiä osakseen sen jälkeen, kun Trump valittiin presidentiksi. Monien mielestä Ivanka ja tämän puoliso ovat kartuttaneet valtavaa omaisuuttaan presidentin avustuksella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt