Viihde

Nainen koki järkyttävän yllätyksen tv:tä katsellessa: oma mies kilpaili Napakympissä – Kari Salmelainen kertoo mykistävästä puhelusta

Julkaistu:

napakymppi
Kari Salmelainen muistelee Ilta-Sanomille Napakympin kulisseissa sattuneita kommelluksia.
Uudistettu deittiohjelma Napakymppi palasi tv-ruutuihin torstaina. Ohjelma oli ilmeisen odotettu sillä se keräsi kotikatsomoissa runsaan määrän katsojia keskikatsojamäärän ollessa 733 000.

Napakymppi oli suosittu myös vuosina 1985–2002, kun se pyöri edellisen kerran. Silloin ohjelman juontajana toimi legendaarinen Kari Salmelainen.
  • Katso videolta kuinka paljon Napakymppi on muuttunut Salmelaisen ajoista.
Koska Salmelaisen juontajapesti kesti 17 vuoden ajan, ehti mies nähdä kisassa jos jonkinlaisia kommelluksia.

– Olihan siellä miljoona tapausta, joista voisi kirjan kirjoittaa, entinen Napis-juontaja naureskelee.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Erityisesti muutamat tapaukset ovat jääneet hyvin Salmelaisen mieleen.

– Muutaman kerran ohjelmaan oli ilmoittautunut henkilö, joka osoittautuikin olevan naimisissa.

Eräskin nainen oli huomannut tv:stä harvinaisen epämiellyttävän yllätyksen.

– Muija soittaa meille, että mitäs mun äijä siellä tekee! Mä olin, et jaa, ei kuulu meille semmoisia varmistaa, Salmelainen selittää.

”Vanhaan” Napakymppiin ilmoittauduttiin postikorteilla, eikä tuotannolla ollut tarkempia yhteystietoja kisailijoista. He eivät voineet myöskään selvittää kisailijoiden siviilisäätyjä.


Uuden Napakympin ympärille nousi heti pieni kohu. Neiti X:nä kilpaillut Elina valitsi herra A:n, Jonin, mielitietykseen ja pariskunta voitti matkan Prahaan. Lentokentällä Elina joutui pettymyksekseen huomaamaan, että Jonia ei paikalla näkynyt, ja lopulta nainen olikin voittomatkalla yksin.

Kukaan tuotannosta ei saanut Joniin yhteyttä pitkään aikaan, ja mielessä kävi jo ajatuksia, että hänelle on sattunut jotain. Lopulta mies kuitenkin tavoitettiin. Ilta-Sanomille Joni kertoi, ettei päässyt matkaan henkilökohtaisen syyn vuoksi.

– Olisin tosi mielellään Elinan kanssa sinne reissuun lähtenyt, eikä ollut millään tavalla häneen liittyvä syy, hän kertoi Ilta-Sanomille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt