Viihde

18-vuotias teekkari jäi vain kahden kysymyksen päähän jättipotista – testaa, miten sinä pärjäisit Haluatko miljonääriksi -visassa!

Julkaistu:

Haluatko miljonääriksi -ohjelman Suomen-versiossa ei ole tullut miljonäärejä. Kaikkien aikojen suurin voitettu potti on ollut 70 000 euroa.
Jaajo Linnonmaan isännöimä Haluatko miljonääriksi jatkuu tänäkin syksynä lauantai-iltaisin Nelosella. Pääpottia ei ole vielä kukaan voittanut – itse asiassa sitä ei ole voitettu koko ohjelman Suomen-version historiassa.

Viime keväänä eräs kilpailija voitti 60 000 euroa, ja samaan summaan ylsi yksi kilpailija myös edellisenä syksynä.

Suomen kaikkien aikojen miljonäärikisaaja oli tamperelainen opiskelija Markku Rikola vuonna 2002. Tampereen teknillisessä korkeakoulussa opiskellut Rikola oli 18-vuotias ohjelmaan osallistuessaan. Hän voitti 70 000 euroa.

– Televisiosta tuli tuolloin useampikin rahapalkintoja tarjonnut visailu. Olin seurannut niitä parin vuoden ajan ja todennut, että näissähän voisi pärjätä. Haluatko miljonääriksi? oli niistä kilpailijalle paras, Rikola kertoi IS:lle viime vuonna.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Rikolan osallistuessa visailuun 70 000 euroa oli kolmanneksi korkein voittoluokka. Sitä korkeammilla tasoilla palkinnot olivat 100 000 euroa ja 200 000 euroa.

Nykyisin kolmanneksi korkein taso on 60 000 euroa. Siitä ylöspäin voittoluokat ovat 200 000 euroa ja 1 000 000 euroa.

Miten sinä pärjäisit Haluatko miljonääriksi -kilpailussa? Testaa alla olevalla visalla! Rahapalkintoja siinä ei voi tosin voittaa, mutta mainetta ja kunniaa sitäkin enemmän. Visan kysymykset ovat aitoja ohjelmassa esitettyjä kysymyksiä.Jos testi ei näy yllä, tee se täällä.

Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt