Video: Krista Kosonen viettelevänä Hollywoodin jättituotannossa – vastanäyttelijänä Ryan Gosling - Viihde - Ilta-Sanomat

Video: Krista Kosonen viettelevänä Hollywoodin jättituotannossa – vastanäyttelijänä Ryan Gosling

Krista Kosonen ja Ryan Gosling nähdään samassa kohtauksessa lokakuussa Suomen ensi-iltansa saavassa Blade Runner 2049 -elokuvassa.

21.9.2017 21:13

Näyttelijä Krista Kosonen on tehnyt mittavan uran suomalaisten sarjojen ja elokuvien sekä teatterin parissa.

Nyt Kosonen on hypännyt kuitenkin myös rapakon taakse ja mukaan jättimäiseen Hollywood-tuotantoon, sillä hän kuuluu lokakuussa julkaistavan Blade Runner 2049 -elokuvan näyttelijäkaartiin.

Kososen roolin suuruudesta elokuvassa ei ole tietoa, eikä häntä mainita IMDb:ssä elokuvan näyttelijälistalla. Hän on kuitenkin vilahtanut jo aikaisemmin elokuvan trailerilla.

Uudella videolla elokuvan tekijätiimi kertoo, kuinka elokuva tehtiin, ja mukana vilahtaa jälleen myös Kosonen.

Näyttelijätär näkyy videolla kohdassa 00:54. Videolta käy myös ilmi, että Kosonen nähdään samassa kohtauksessa elokuvaa tähdittävän Ryan Goslingin kanssa.

Gosling on kovassa nosteessa oleva näyttelijäkomistus, sillä hän on ollut kaksi kertaa ehdolla parhaan miespääosan Oscar-palkinnon saajaksi, viimeksi elokuvasta La La Land (2016). Oscar-pysti mieheltä jäi saamatta, mutta roolisuoritus toi hänelle kuitenkin parhaan miespääosan Golden Globen.

Elokuvan muihin suuriin tähtiin kuuluu esimerkiksi Harrison Ford, joka on tehnyt näyttelijän töitä jo yli 50 vuoden ajan. Vuonna 2000 hänelle myönnettiin Yhdysvaltain elokuvainstituutin elämäntyöpalkinto.

Kosonen on päässyt siis päässyt näyttelemään yhdessä todella nimekkäiden ja korkeatasoisten näyttelijöiden kanssa.

Blade Runner 2049 -elokuvaa tähdittävät Harrison Ford ja Ryan Gosling.­

Sci-fi-elokuva Blade Runner 2049 sijoittuu kolmekymmentä vuotta ensimmäisen Blade Runner -elokuvan (1982) tapahtumien jälkeiseen aikaan.

Elokuvassa LAPD poliisi K:tä esittävä Gosling saa selville kauan hautautuneena olleen salaisuuden, joka saattaa syöstä viimeisetkin yhteiskunnan rippeet kaaokseen.

K:n löytö johdattaa hänet etsimään Fordin esittämää Rick Deckhardia, entistä LAPD:n blade runneria, joka on ollut kateissa viimeiset 30 vuotta.

Denis Villeneuven ohjaama Blade Runner 2049 saa Suomen ensi-iltansa Suomessa 6. lokakuuta.

Ana De Armas ja Sylvia Hoeks nähdään myös uudessa elokuvassa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?