Kanadan komean pääministerin, 45, ”sukkavahinko” huvittaa – kuvat tapaamisesta leviävät vauhdilla - Viihde - Ilta-Sanomat

Kanadan komean pääministerin, 45, ”sukkavahinko” huvittaa – kuvat tapaamisesta leviävät vauhdilla

Kanadan komeaksi kehuttu pääministeri Justin Trudeau kirvoitti iloa sukkavalinnallaan.

Kanadan pääministeri oli valinnut jalkaansa Wookie-sukat.­

21.9.2017 20:49

Kanadan pääministeri Justin Trudeau, 45, aiheutti kohun saapumalla Bloombergin järjestämään Global Business Forum -tapahtuman avajaisiin New Yorkiin kerrassaan huvittavassa asussa. Pääministeri istui lavalla Alankomaiden pääministerin Mark Rutten kanssa, kun huomio kiinnittyi Trudeaun vaatteisiin.

Trudeaulla oli yllään upea, hyvin istuva harmaa puku ja tummanruskeat tyylikkäät nahkakengät. Kuinka ollakaan, puvunhousujen lahkeiden alta pilkottivat Star Wars -teemaiset Chewbacca-sukat.

Justin Trudeau is wearing Chewbacca socks I'M DEAD pic.twitter.com/7d0qV2IEt5— Gary He (@garyhe) 20. syyskuuta 2017

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun Trudeau kerää huomiota hauskoilla sukkavalinnoillaan. New York Times kertoi kesäkuussa, että Trudeau on käyttänyt sukkavalintojaan kannanottamisen välineenä.

Hän käytti Toronton Pride-festivaaleilla sateenkaaren väreissä loistavia sukkia, joihin oli kirjoitettu ”Eid Mubarak” – kaksi sanaa, jotka viittaavat Ramadanin päättymiseen. Näin Trudeau kunnioitti yhdellä sukkaparilla kahta ajankohtaista asiaa.

Trudeau wore Eid-themed socks to a pro-Pride church service. #MeanwhileInCanadahttps://t.co/nFNdCuH3xA pic.twitter.com/uCk0DcApFH— Nick Ashdown (@Nick_Ashdown) 25. kesäkuuta 2017

Kun Trudeau vieraili toukokuussa Brysselissä, hän käytti virallisessa tapaamisessa pinkkiä ja sinistä sukkaa, joihin molempiin oli painettu NATO:n lippu. Kanada on ollut NATO:n jäsen sen perustamisesta vuonna 1949 lähtien.

Here's another reason I ❤️ @JustinTrudeau Plus-I have it on good authority exactly what he was wearing UNDER his suit. #GreatWhiteNorthNerd pic.twitter.com/7LjaQN82l8— Mark Hamill (@HamillHimself) 21. syyskuuta 2017

Lukuisien naisten lisäksi myös Star Wars -tähti Mark Hamill tunnusti Twitterissä rakastavansa Kanadan hurmaavaa pääministeriä.

– Tässä on taas uusi syy siihen, miksi rakastan Justin Trudeauta. Ja tiedän, mitä hänellä on vaatteidensa alla, Hamill kirjoitti ilkikurisesti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?