Uuden Tomb Raider -elokuvan juliste aiheutti skandaalin – kaunottaren vartalolle nauretaan: Huomaatko miksi?

Julkaistu:

kuvanmuokkaus
Alicia Vikanderin kuva on herättänyt valtavan kohun Hollywoodin ihmeellisessä maailmassa.
Jättimäinen elokuvayhtiö Warner Bros. julkaisi maanantaina uuden ja odotetun Tomb Raider -elokuvan virallisen julisteen. Julisteessa poseeraa elokuvan uusi pääosan esittäjä, ruotsalaistaustainen näyttelijätähti Alicia Vikander.

Yhtiö jakoi kuvan julisteesta muun muassa virallisella Twitter-tilillään. Sosiaalisen median käyttäjät huomasivat elokuvajulisteessa välittömästi jotain omituista.Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Vikander esittää supersuositussa action-elokuvassa Lara Croftia. Aiemmin Croftina nähtiin Angelina Jolie.

Somen käyttäjien mielestä Vikanderin vartaloa on ilmiselvästi muokattu Photoshopin avulla. Käyttäjät pilkkasivat, että kuvaan haluttiin väkisin saada näkyviin sekä kaunismuotoinen takapuoli että näyttelijän kasvot.– Mikä hänen kaulaansa vaivaa?

– Oikeastaan juliste on uskollinen alkuperäiselle pelille, somessa ilkuttiin, viitaten 2000-luvun alun pikselimössöisille peliversioille Tomb Raiderista.

– Veisi kymmenen minuuttia photoshopata se paremmin. Miksi elokuvajulisteiden tekijät ovat näin paskoja? Somessa kyseltiin.Aiheesta syntyi ymmärrettävästi valtava kohu elokuvamaailmassa. Buzzfeed-sivusto tavoitteli elokuvayhtiötä kommentin toivossa, mutta turhaan. Uusi Tomb Raider -elokuva tulee ensi-iltaan Yhdysvalloissa maaliskuussa 2018.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt