Marja Salo ihastui 16-vuotiaana amerikkalaispoikaan – lähti 12 vuotta myöhemmin tämän perään - Viihde - Ilta-Sanomat

Marja Salo ihastui 16-vuotiaana amerikkalaispoikaan – lähti 12 vuotta myöhemmin tämän perään

Näyttelijä Marja Salo tapasi 16-vuotiaana kolme vuotta vanhemman amerikkalaisnuorukaisen. Yli 10 vuotta myöhemmin Marja lähti miehen perään.

23.9.2017 7:50

Pian elokuvateattereihin tulevassa Yösyöttö-elokuvassa yhdessä Petteri Summasen kanssa näyttelevä Marja Salo, 37, tiesi jo pikkutyttönä haluavansa näyttelijäksi.

Siitä lähti matka, joka on tuonut vuosien varrella eteen UIT:ssa esiintymiset, nykyisen Kansallisteatterin kiinnityksen ja uusimpana Yösyötön naispääosan.

– Koska olen Kansallisessa kiinnityksellä, harvoin tulee mahdollisuus päästä tekemään leffaa. Onneksi nyt onnistui, koekuvausten kautta roolin saanut Marja iloitsee ja kehuu auliisti Petteri Summasta taitavaksi sekä ohjaaja Marja Pyykköä suoraksi ohjaajaksi.

Roolissaan Marja esittää pienen lapsen äitiä. Sitä hän on myös tosielämässä. Marjalla ja hänen amerikkalaismiehellään Andy Krusellaon kaksi lasta; Miles-poika, 6, ja Mimi-tytär, 4.

Matka Andyn vaimoksi on ollut Marjalle omanlaisensa reissu. Marja tapasi 19-vuotiaan Andyn 16-vuotiaana. He viettivät kaksi päivää yhdessä ennen kuin Andy lähti takaisin Amerikkaan.

Marja eli elämäänsä Suomessa ja seurusteli vakavasti. Avioliittoakin suunniteltiin. Andy ei kuitenkaan unohtunut.

– Harvoin tapaa ihmisen, joka jää lähtemättömästi mieleen, Andy jäi. Se vaivasi minua jopa niin paljon, että päätin matkustaa häntä tapaamaan. Ajattelin, että minun on mentävä katsomaan se kortti, 28-vuotiaana miehen perään lähtenyt Marja kertoo.

Sitten Marja lähti Amerikkaan, sillä hän halusi tutustua Andyyn paremmin.

– Tapaamisenhetkestä meni vuosi ja meillä oli jo lapsi. Se oli nopeaa toimintaa, mutta selkeä päätös. Uskon intuitioon. Jos joku tuntuu hyvältä ja oikealta, sitä kohti pitää mennä, Marja tietää.

Andy muutti Suomeen, mutta alkuajat olivat hankalia.

– Elättelin meitä pikkupalkallani. Totta kai suhteessa oli alussa haasteita sen vuoksi, ettei Andylla ollut töitä, mutta kaikesta selviää jos haluaa, hän kertoo ISTV:n Tainola Show’ssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?