Viihde

Kirjailija Laura Gustafsson avoimena Me Naisille: 25-vuotiaana jo 50 eri miestä – ”Aina, kun joku kysyi, lähdetkö mukaan, lähdin”

Julkaistu:

Laura Gustafssonin on ollut vaikeaa hyväksyä itseään.
Kirjailija Laura Gustafsson, 34, avautuu uusimmassa Me Naisissa seksuaalisuudestaan ja siitä, kuinka hänen on ollut vaikeaa hyväksyä itseään.

Gustafsson kertoo, että teki omaelämänkerrallisen Pohja-teoksensa Pirjon tavoin mahdollisimman paljon kaikkea, jotta ei ehtisi tuntea tunteita. Kirjailija paljastaa, että hänelle itselleen mahdollisimman paljon kaikkea tarkoitti töiden lisäksi myös miehiä ja seksuaalista kanssakäymistä.

25 ikävuoteen mennessä Gustafssonilla oli ollut yli 50 miestä. Hänet oli myös raiskattu kerran.

– Aina, kun joku mies kysyi minulta, lähdetkö mukaan, lähdin. Omat haluni ja tahtoni eivät muodostuneet, Laura kertoo Me Naisissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olen aina kokenut, että velvollisuuteni on olla sanomatta toiveitani. On kauheaa sanoa ”voisitko siirtää tuota sormea”, jos vaikka kynsi pistää. En ole tahtonut tuottaa pettymystä toiselle, vaan halunnut, että mies asettaa minulle rajat. Olen halunnut vain miellyttää muita, hän jatkaa.


Laura Gustafsson on suomalainen kirjailija, jonka esikoisromaani Huorasatu (2011) oli ehdolla muun muassa Finlandia-palkinnon saajaksi. Gustafsson on julkaissut myös kaksi muuta romaania, Anomalian, (2013) Korpisoturin (2016).

Gustafsson on myös käsikirjoittanut tässä kuussa ensi-iltansa saaneen Teatteri Jurkan Kikka Fan Club -esityksen, joka kertoo viihdetaiteilija Kirsi Sirénin eli Kikan elämästä. Sinfonian muotoon puetussa monologissa Kikan roolissa nähdään näyttelijä Pia Andersson.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt