Heidi Pakarinen paljastaa Anna-lehdelle, miksi suhde tangoprinssiin päättyi – ”Kun toiseen ei voi luottaa, parisuhteelta katoaa pohja” - Viihde - Ilta-Sanomat

Heidi Pakarinen paljastaa Anna-lehdelle, miksi suhde tangoprinssiin päättyi – ”Kun toiseen ei voi luottaa, parisuhteelta katoaa pohja”

Heidi Pakarinen kertoo pitäneensä Heikki Koskeloa naistenmiehenä.

Heidi Pakarinen paljastaa, että hänen ja Heikki Koskelon suhde koetteli hänen luottamustaan.­

21.9.2017 8:59

Tangokuningatar ja laulaja Heidi Pakarinen, 41, erosi vuoden 2011 tangoprinssi Heikki Koskelosta elokuussa vuoden kihlauksen jälkeen. Nyt Pakarinen avautuu Anna-lehdessä eron syistä.

Pakarinen oli kuullut kihlatustaan jo aiemmin asioita, jotka mietityttivät häntä.

– Ajattelin, että hän on naistenmies ja että minun arvomaailmani on hyvin erilainen kuin hänen, hän tuumaa Anna-lehdelle.

– Suhteessamme tapahtui liian paljon asioita, jotka koettelivat luottamustani ja uskoani. Kun toiseen ei voi enää luottaa, parisuhteelta katoaa pohja, Pakarinen paljastaa.

Pakarinen ei voinut enää luottaa kihlattuunsa.­

Heidi kertoi IS:lle syyskuun alussa olleensa aina omien tunteidensa vietävänä. Eron jälkeen tunteikkuuden rinnalle on noussut myös järjen ääni. Se, joka kyselee minne tunteet kuljettavat, ja kannattaako niiden mukaan lähteä.

– Osaan toimia nykyisin fiksummin. Kuuntelen itseäni. Ja pysyn omien päätösteni takana, hän tuumasi aiemmin.

– Moni on ollut huolissaan siitä, kuinka jaksan, mutta minä voin hyvin. Minulla on sellainen olo, että voin vain hymyillä ja halata, hän päätti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?