IL: Yö-yhtyeen alkuperäisjäsen Jussi Hakulinen sairastui syöpään – sai tietää kamalan uutisen kirjeen välityksellä - Viihde - Ilta-Sanomat

IL: Yö-yhtyeen alkuperäisjäsen Jussi Hakulinen sairastui syöpään – sai tietää kamalan uutisen kirjeen välityksellä

Yö-yhtyeen alkuperäisjäsen Jussi Hakulinen sairastui syöpään, kertoo Iltalehti.

Jussi Hakulinen.­

20.9.2017 21:05

Iltalehti kertoo, että Yö-yhtyeen alkuperäisjäsen Jussi Hakulinen sairastui eturauhassyöpään. Syöpä leikattiin häneltä viime viikolla.

– Minulla ei ollut minkäänlaisia oireita, mutta naisystäväni patisti minut tutkimuksiin. Olin nimittäin käynyt lääkärintarkastuksessa viimeksi vuonna 1998, Hakulinen kertoo lehdelle.

52-vuotias Hakulinen sai tiedon kurjasta uutisesta erikoisella tavalla, nimittäin postitse. Kirje kolahti postilaatikkoon kuin mikä tahansa tavallinen kirje.

– Siinä vain luki, että sinulla on syöpä ja pyydettiin varaamaan aika jatkotutkimuksiin. Mitään syöpäni ärhäkkyydestä tai paranemismahdollisuuksista siinä ei kerrottu. Olihan se kuin lekalla päähän, Hakulinen toteaa.

Perui keikan heinäkuussa äkillisesti

Jussi Hakulisen ja Iku Tukiaisen Kinsky Duon oli määrä esiintyä Kotkan Meripäivillä heinäkuussa, mutta keikka peruuntui Hakulisen äkillisen sairastumisen takia.

– Jusa on kovassa kuumeessa ja ääni poissa, mennään lääkärikäynnille. Todennäköisesti keikkamme on peruttu, harmin paikka. Korvaava keikka tehdään myöhemmin, Iku Tukiainen kertoi tuolloin Facebookissa.

Valtava kohu alkuvuodesta

Hakulinen oli alkuvuodesta runsaasti julkisuudessa, koska hän kielsi Vain elämää -tuotantoyhtiötä julkaisemasta Yö-yhtyeen legendaarista Joutsenlaulu-kappaletta uutena versiona. Tämä oli seurausta sille, että Yö-yhtyeen keulakuva Olli Lindholm osallistui suositun lauluohjelman kuudennelle kaudelle.

Joutsenlaulu nähtiin kuitenkin uudelleen versioituna tv:ssä Samu Haberin esittämänä. Tavoista poiketen kappaletta ei julkaistu kokoelmalevyllä tai Spotifyssa.

Artikkelia täydennetty taustatiedoilla kello 21.27.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?