The Rasmus vältti Meksikon maanjäristyksen täpärästi – fanit suunniltaan huolesta: ”Olisi parempi, jos palaisitte Suomeen” - Viihde - Ilta-Sanomat

The Rasmus vältti Meksikon maanjäristyksen täpärästi – fanit suunniltaan huolesta: ”Olisi parempi, jos palaisitte Suomeen”

Suomalaisyhtyeen lentokone joutui laskeutumaan Mexico Cityn sijasta Cancuniin.

The Rasmuksen lento ohjattiin Mexico Cityn sijasta Cancuniin.­

20.9.2017 13:45

Meksikoa koetteli myöhään tiistaina voimakkuudeltaan yli 7 magnitudin maanjäristys. Järistyksen keskus oli Pueblan osavaltiossa, maan pääkaupungin Mexico Cityn eteläpuolella. Ainakin 248 ihmisen on uutisoitu kuolleen. Pelastustoimet ovat parhaillaan käynnissä.

Rockyhtye The Rasmus oli parhaillaan lentokoneessa matkalla Meksikoon, kun maanjäristys iski. He päivittivät tunnelmia lentokentältä Lontoosta juuri ennen koneeseen nousua.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kone joutui maanjäristyksen vuoksi laskeutumaan Mexico Cityn sijasta Cancuniin. Suomalaisyhtye kertoo päivityksessä englanniksi olevansa turvassa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Toivottavasti olette kaikki kunnossa Meksikossa! Meidän täytyi laskeutua Cancuniin, mutta olemme turvassa! Huomenaamulla Mexico Cityyn, yhtye kirjoittaa Facebook-sivuillaan.

The Rasmus -yhtye aikoo silti tuhoalueelle. Kuvassa solisti Lauri Ylönen ja rumpali Aki Hakala.­

The Rasmus -fanit olivat onnellisia siitä, että yhtyeen jäsenet ovat turvassa. Monet olivat kuitenkin sitä mieltä, ettei Mexico City ole turvallinen ja tasapainoinen kaupunki vielä torstainakaan.

– Teidän täytyy jäädä Cancuniin, Mexico City ei ole turvallinen tällä hetkellä.

– Kuten monet ovat sanoneet, on parasta, jos ette tule. Täällä on kaaos.

– Olisi parempi, jos palaisitte Suomeen, Mexico City on katastrofialuetta.

– Turvallisuutenne vuoksi teidän tulisi pysyä kaukana täältä... Rakastamme teitä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?