Tanssii tähtien kanssa -tuomarin synkkä salaisuus paljastui – livahti tanssijoiden kanssa vehtaamaan: Petti miestään vuosia - Viihde - Ilta-Sanomat

Tanssii tähtien kanssa -tuomarin synkkä salaisuus paljastui – livahti tanssijoiden kanssa vehtaamaan: Petti miestään vuosia

Brittien Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomarin ex-puoliso väittää, että nuorten tanssijoiden seura kelpasi hänen vaimolleen.

19.9.2017 18:42

Britannian Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kulisseissa kuohuu.

Ohjelman tuomari Shirley Ballas, 57, erosi neljätoista vuotta sitten yli 23 aviovuoden jälkeen tanssijamiehensä Corky Ballasin kanssa. The Sun julkaisi nyt vuosien jälkeen miehen paljastushaastattelun, jossa mies tilittää hänen vaimonsa pettäneen häntä sarjaluontoisesti muiden tanssijoiden kanssa.

Corky, 56, on itsekin ammattitanssija ja on todistanut vaimonsa toimintaa tanssipiireissä lähietäisyydeltä.

– Se oli hirveää. Hän vehtasi ketä tahansa ja milloin tahansa. Sanoisin, että hänellä oli 20 vuoden aikana ainakin kymmenen eri miestä.

– Hän oli studiolla tanssijoiden kanssa ja katosi sitten jonkun heistä kanssa. Sain sitten puhelun studion omistajalta, ja hän kertoi minulle tapahtumista.

Pariskunta tapasi vuonna 1982 ja se ehtivät olla yhdessä yli 20 vuotta ennen lopullista avioeroa. Heillä on yhdessä yksi lapsi.

Pariskunta tapasi, kun Shirley oli vielä naimisissa edellisen kumppaninsa kanssa. Suhde siis alkoi ja päättyi pettämisellä.

Corky ja Shirley Ballas tanssivat vuosia kilpatanssia parina. Corky kertoi The Sunille epäilleensä aina, että Shirley pettää häntä muiden miesten kanssa. Lopulta hänellä oli itselläänkin sivusuhde toisen naisen kanssa, ja suhde ajautui täyteen kaaokseen.

– Se alkoi aina samoin: Hän opetti tanssijaa ja sen jälkeen suhde alkoi, Corky valitteli lehdessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?