Huumeparoni Pablo Escobarin veli uhkailee Netflixiä – vaatii yli miljardia euroa: ”Jos emme saa rahoja, lopetamme heidän show’nsa”

Pablo Escobarin veli Roberto De Jesus Escobar Gaviria vaatii Netflixiltä yli miljardia euroa.

Wagner Moura esittää sarjassa Pablo Escobaria. Kuvakaappaus sarjasta.

19.9.2017 16:18

Netflixin osittain fiktiivinen suosikkisarja huumeparoni Pablo Escobarin elämästä koki viime viikolla takaiskun, kun sen kuvauspaikkajärjestäjä Carlos Muñozin Portal ammuttiin kuoliaaksi. 37-vuotias Portal oli parhaillaan Meksikossa etsimässä uusia kuvauspaikkoja Narcosin neljättä tuotantokautta varten, kertoi espanjalaislehti El Pais.

Muñozin ajoneuvo löytyi maanantaina nimettömän pikkutien varrelta lähellä Temascalapaa. Muñozin ruumis oli auton sisällä ja häntä oli ammuttu useita kertoja.

Vuonna 1993 kuolleen Pablo Escobarin veli Roberto De Jesus Escobar Gaviria, 71, on puhunut tapahtumista Hollywood Reporterille. Gaviria on arvostellut rankalla kädellä Netflixin turvallisuusprotokollaa. Hän myös vaatii miljardin vaatimuksilla suoratoistopalvelulta yli miljardia euroa hänelle kuuluvan sisällön käytöstä.

Narcos pohjautuu kolumbialaisen huumeparoni Pablo Escobarin elämään. Kuvassa Escobaria sarjassa esittävä Wagner Moura.

Gaviria perusti Escobar -nimisen yrityksen vuonna 2004 valvomaan edesmenneen veljensä oikeuksia.

– Netflix on peloissaan. He lähettivät meille pitkän uhkailukirjeen. Nyt keskustelemme heidän kanssaan juristiemme välityksellä saadaksemme miljardimme. Jos emme saa rahoja, lopetamme heidän pikku show’nsa.

Amerikkalaislehden mukaan Gaviria uskoo veljensä olevan yhä elossa.

– Jotkut sanovat, että hän on kuollut. Siinä kaikki mitä tiedän. Minulle hän on edelleen veljeni ja elossa.

Narcos-sarjaa on julkaistu 3 tuotantokautta. Netflix on vahvistanut, että sarjasta on tekeillä neljäs tuotantokausi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?