Viihde

Tv-juontajalle kävi äärimmäisen kiusallinen moka minihameessa – suora lähetys yllätti katsojat: Kuvat leviävät

Julkaistu:

vaatemoka
BBC:n tv-juontaja Steph McGovern valitsi lähetykseen ylleen lyhyen hameen. Ikävä kyllä kuvakulma paljasti hiukan liikaa hameen alta.
Britannian yleisradioyhtiön aamuohjelmassa nähtiin viime viikolla kohun herättänyt hetki, kun juontaja Steph McGovern, 35, ilmestyi ruutuun lyhyt minihame yllään. Muuten hame olisi varmasti ollut ok, mutta McGovern istui lähetyksessä sohvalla siten, että hameen alta vilahtivat näkyvästi tämän alushousut.


Juontaja istui sohvalla lähetyksessä tajuamatta ongelmaa lainkaan. Hän esitteli juontajaparilleen Charlie Staytille päivän lehtien otsikoita ja analysoi niitä tavalliseen tapaan.

McGovern debytoi BBC:n aamuohjelman juontajana vuonna 2012. Sitä ennen hän on tehnyt vuosia töitä taloustoimittajana.


Daily Mail toteaa, että kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun kyseisellä BBC:n studion sohvalla tapahtuu vastaava ”asumoka”. Myös BBC:n pitkän linjan juontaja Susanna Reid on tehnyt saman virheen täsmälleen samalla punaisella sohvalla.


Brittilehdet villiintyivät McGovernin mekkokämmistä, ja lehtien etusivut täyttyivät nopeasti jutuista siitä, miten juontajat eivät koskaan opi ottamaan huomioon matalalla sohvalla istumisen haastavuutta hame päällä. The Sunin mukaan monet katsojat kuitenkin pitivät asusta ja kyselivät, mistä vastaavia hameita saisi ostettua.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Se on oikein kaunis hame. Mistä tuollaisia saa? Katsojat kyselivät somessa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt