Katala kiristysyritys paljastui: Pettikö Hollywood-tähti raskaana olevaa vaimoaan useiden naisten kanssa? Julkaisi Instagramissa paljonpuhuvan videon - Viihde - Ilta-Sanomat

Katala kiristysyritys paljastui: Pettikö Hollywood-tähti raskaana olevaa vaimoaan useiden naisten kanssa? Julkaisi Instagramissa paljonpuhuvan videon

Amerikkalaislehtien mukaan FBI tutkii parhaillaan Kevin Hartiin kohdistunutta kiristysyritystä. Hartin väitetään pettäneen raskaana olevaa vaimoaan.

18.9.2017 9:01

Amerikkalaistähti näyttelijä-koomikko Kevin Hart on joutunut kohun keskiöön. Hartin väitetään pettäneen raskaana olevaa vaimoaan Eniko Parrishia. Asiasta kertovat useat amerikkalaismediat, kuten viihdesivustot TMZ ja People.

  • Yllä olevalla videolla Hart vaimonsa kanssa ennen kohun alkua.

TMZ:n mukaan pettäminen vuoti julkisuuteen, kun Hartia kiristettiin ”seksuaalisesti provokatiivisella” videolla, jossa hänet nähdään intiimissä tunnelmissa naisen kanssa. Lehden mukaan Hartia kiristettiin videon avulla ja tältä vaadittiin rahaa, jottei video vuoda julkisuuteen. Lehtitietojen mukaan tapausta tutkii parhaillaan FBI.

TMZ:n toimitus on saanut videon haltuunsa ja näin sitä kuvaillaan:

”Videolla nähdään mies, joka voi hyvin olla tai olla olematta Hart. Miehellä on mukavat oltavat naisen kanssa ensiksi klubilla ja sen jälkeen makuuhuoneessa.”

People-lehden mukaan FBI on tunnistanut videolla näkyvän naisen. Lehden mukaan FBI uskoo, että joko videolla näkyvä nainen tai joku ulkopuolinen ovat tahtoneet kiristää Hartia. Motiivina pidetään rahallisesta hyötyä.

Eniko Parrish odottaa parhaillaan parin ensimmäistä yhteistä lasta. Hartilla on aiemmasta liitostaan kaksi lasta tytär Heaven, 12, ja poika Hendrix, 9.­

TMZ väittää myös haastatelleensa epäiltyä kiristäjää. Lehden mukaan kiristäjä kertoo nähneensä Hartin juhlimassa Las Vegasissa viime kuussa. Kiristäjälähteen mukaan Hart petti tuolloin vaimoaan useamman naisen kanssa.

Hartin tiedottaja on vahvistanut People-lehdelle, että joku on yrittänyt kiristää koomikkoa.

– Joku yritti lavastaa Kevinin ja epäonnistui kiristysyrityksessä. Koska viranomaiset selvittävät asiaa, emme voi kommentoida asiaa tällä hetkellä enempää, Hartin tiedottaja sanoi lehdelle lauantaina.

Julkaisi anteeksipyyntövideon

Lauantai-iltana Hart kuitenkin itse julkaisi Instagramissa anteeksipyyntövideon, jossa kertoi oman näkemyksensä tapahtumista.

– Olen elämässäni siinä pisteessä, että minusta tuntuu kuin selässäni olisi maalitaulu. Sen vuoksi minun pitäisi tehdä viisaita päätöksiä. Hiljattain en tehnyt viisaita päätöksiä, Hart aloittaa videonsa.

– Kuten tiedätte, en ole täydellinen. Tein pahan virheen asetin itseni sellaiseen tilanteeseen, jossa vain huonoja asioita voi tapahtua, niinpä huonoja asioita tapahtui. Koska tein mitä tein, tiedän että satutin lähimpiä ihmisiäni. Olen puhunut läheisteni kanssa ja pyytänyt heiltä anteeksi. Läheisilläni tarkoitan vaimoani ja lapsiani.

– Tämä on sellainen tilanne, että tiedän olevani väärässä ja että huonolle käytökselleni ei ole minkäänlaista oikeutusta. Loppujen lopuksi minun pitää vain olla parempi ihminen. En kuitenkaan anna kenenkään hyötyä rahallisesti virheistäni, kuten nyt on yritetty tehdä. Selvitän mieluummin itse omat sotkuni.

  • Hartin Instagramissa julkaisema video:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?