Ruotsalainen Natasha, 24, hämmästyttää äärimmäisellä muodonmuutoksellaan – vanhemmat eivät hyväksy tyttärensä kauneusleikkauksia

Natasha Crown tähdittää uutta kauneusleikkauksiin keskittyvää tv-sarjaa.

24-vuotias Natasha on neljässä vuodessa käynyt hätkähdyttävän muutoksen nuoresta ruotsalaisnaisesta äärimmäisen muodokkaaksi sometähdeksi.

17.9.2017 22:34

Ruotsalainen Natasha Crown hämmästyttää uskomattomalla muodonmuutoksellaan. Crownin ja monien muiden kehoaan muokanneiden naisten ja miesten elämää seurataan brittiläisessä Plastic & Proud -tv-sarjassa, jossa he avaavat syitä kauneusleikkauksiinsa.

24-vuotias Natasha on neljässä vuodessa käynyt hätkähdyttävän muutoksen nuoresta ruotsalaisnaisesta äärimmäisen muodokkaaksi sometähdeksi.

Göteborgista kotoisin oleva Natasha kertoo ohjelmassa lapsuutensa ja nuoruutensa olleen hyvin tavallinen, mutta murrosiässä jokin muuttui.

Natashan perhe ei hyväksy tämän kauneusleikkauksia.

Natasha sanoo ohjelmassa, että hän huomasi kehossaan jännittäviä muutoksia, ja naisellisesta ulkonäöstä tuli hänelle pakkomielle.

– Olin 16-vuotias kun rupesin vähitellen näyttämään naiselta. Rakastin sitä. Minulle kasvoi rinnat, minulla oli kapea vyötärö ja takapuoli, Natasha kertoo taustoistaan.

Hän rupesi haaveilemaan entistä uhkeammasta vartalosta ja 20-vuotiaana hän kävi ensimmäisessä kauneusleikkauksessaan.

– Minulle on tehty useita kauneusleikkauksia: rintoja on suurennettu, takapuolelle on tehty kolme kohotusleikkausta, kasvoihini on laitettu täyteaineita ja botoxia, Natasha luettelee.

Natasha sanoo ohjelmassa olevansa erityisen tyytyväinen takapuoleensa. Hänen lantionympäryksensä on yli 180-senttiä ja Natasha unelmoi entistä suuremmasta pepusta.

– Voisi kai sanoa, että tämä on minulle pakkomielle. Kehonkuvani saattaa olla vääristynyt, hän myöntää.

Tältä Natasha näytti ennen kauneusleikkauksia:

Hän käy ahkerasti salilla kyykkäämässä ja treenaamassa pakaralihaksiaan. Glamourmallina elantonsa tienaava nuori nainen on myös tietoisesti lihottanut itseään, jotta hän saisi entistä uhkeammat kurvit.

Natasha tavoittelee ulkonäköä, joka on hänen mielestään täydellinen. Täydellisyydentavoittelua varjostaa kuitenkin suru, sillä hänen oma perheensä pelkää naisen tuhoavan terveytensä.

Natasha kertoo ohjelmassa saavansa ulkonäöstään eniten ilkeitä kommentteja ja kritiikkiä omilta vanhemmiltaan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?