Unelma tähteydestä murtui: Saara Aallon kilpakumppani ajautui X Factorin jälkeen hirvittävään taloudelliseen ahdinkoon – päätyi kaupan kassalle - Viihde - Ilta-Sanomat

Unelma tähteydestä murtui: Saara Aallon kilpakumppani ajautui X Factorin jälkeen hirvittävään taloudelliseen ahdinkoon – päätyi kaupan kassalle

X Factor ei tehnyt Ottavio Columbrosta tähteä.

17.9.2017 21:48

Viime talvena Suomessa seurattiin jännityksellä Saara Aallon taivalta Britannian X Factorissa. Aalto tuli kisassa upeasti toiseksi Matt Terryn viedessä voiton.

Aaltoa ja Matt Terrya lukuunottamatta kisan livelähetyksiin asti yltäneet laulajat eivät ole juurikaan parrasvaloissa paistatelleet. Nyt yksi kisaan osallistuneista laulajista on kertonut, kuinka hänen koko elämänsä musertui kisan jälkeen.

Ottavio Columbro ja Bradley Hunt muodostivat tv-katsojia ihastuttaneen ja vihastuttaneen sähäkän Bratavio-duon. Columbro sanoo kisasta putoamisen olleen paitsi suuri pettymys, myös hirvittävä taloudellinen takaisku.

Bratavio-duo tippui kisasta ensimmäisessä livelähetyksessä.­

Columbro oli haaveillut kisan tekevän hänestä poptähden, mutta niin ei käynyt. Hän kertoo The Sunille tarvinneensa niin kipeästi rahaa selvitäkseen kerääntyneistä laskuista, että hän harkitsi jopa tarttuvansa hänelle esitettyihin erikoisiin tarjouksiin.

Columbro kertoo lehdelle, että hänelle tarjottiin rahaa seksiä vastaan.

– Minulle tehtiin useita tarjouksia seksistä. Eräs mies tarjosi 11 000 euroa yhdestä yöstä. Toinen kuusikymppinen mies olisi maksanut yli 2 000 euroa, jos olisin pukeutunut Victoria’s Secretin alusvaatteisiin ja antanut hänen ottaa minusta kuvia, Columbro kertoo.

– Olin aivan ällikällä lyöty ja sanoin ei, hän sanoo.

Ottavio Columbro tekee edelleen musiikkia ja haaveilee poptähteydestä. Tällä hetkellä miehelle tärkeintä on kuitenkin tavallinen palkkatyö, joka tuo ruoan pöytään.­

Columbro sanoo olevansa ikionnellinen, että hän sai osa-aikaisen työpaikan paikallisesta marketista. Ennen nykyistä työtään monet olivat sanoneet hänelle suoraan, etteivät he halua palkata tätä X Factor -julkisuuden takia.

– Mahdolliset työnantajat varmaan ajattelivat, että koska olen ollut laulukisassa niin haluan olla julkkis, enkä olisi pitkään heidän palkkalistoillaan. Se ei ole totta, minulla on uusi agentti ja on ollut puhetta, että esiintyisin uudessa tv-ohjelmassa. Haluan kuitenkin kokopäivätyön ja antaisin työlle kaikkeni.

Alla olevalla videolla Columbron ja hänen ystävänsä muodostama Bratavio-duo vauhdissa X Factorissa:

Jos video ei näy, niin katso se tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?