Narcos-hittisarjan työntekijä oli etsimässä kuvauspaikkoja Meksikossa – löydettiin ammuttuna autostaan: alueella 182 henkirikosta vuodessa

Carlos Muñoz Portalin tehtävänä oli löytää sopivia kuvauspaikkoja Narcos-sarjan neljännelle tuotantokaudelle.

17.9.2017 9:42

Carlos Muñozin kerrotaan kuolleen Meksikossa viime viikolla. Häntä ammuttiin, kun hän oli katsastamassa kuvauspaikkoja Narcosin neljättä tuotantokautta varten, Washington Post kertoo.

Narcos on Netflix-alkuperäissarja, jonka ensimmäinen tuotantokausi julkaistiin vuonna 2015. Kaksi ensimmäistä kautta keskittyivät kolumbialaisen huumeparonin Pablo Escobarin nappaamiseen. Kolmannella kaudella huumepoliisit ovat Calin kartellin perässä.

Muñozin ajoneuvo löytyi maanantaina nimettömän pikkutien varrelta lähellä Temascalapaa. Muñozin ruumis oli auton sisällä ja häntä oli ammuttu useita kertoja, El Pais -lehti raportoi.

Murhatun ystävä kertoi 37-vuotiaan Muñozin olleen Meksikon eteläosissa kuvaamassa mahdollisia kuvauspaikkoja. Ystävän mukaan kameran kanssa liikuskelu on saattanut vetää puoleensa vääränlaista huomiota alueella, jossa tapahtui viime vuonna 182 henkirikosta.

Alue on suurimmaksi osaksi asumatonta maaseutua, joten viranomaisilla on ollut vaikeuksia löytää silminnäkijöitä tapahtumille.

Netflix julkaisi tiedotteen Muñozin kuolemasta, mutta ei kertonut tarkempia yksityiskohtia.

– Olemme tietoisia Carlos Muñozin kuolemasta. Hän oli erittäin arvostettu elokuvatyöntekijä ja lähetämme suruvalittelumme hänen perheelleen. Hänen kuolemaansa liittyvät yksityiskohdat ovat edelleen hämärän peitossa ja viranomaiset jatkavat tutkintoja.

Hollywoood Reporter kertoi syyskuussa, että Narcosin seuraava kausi tulee tapahtumaan Meksikossa.

IMDb:n mukaan Muñoz työskenteli television ja elokuvateollisuuden palveluksessa yli 10 vuotta. Hänen ensimmäisiä projektejaan olivat Zorron legenda ja Apocalypto.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?