MTV:n teiniäiti teki paluun aikuisviihteen pariin – äiti pöyristyi roisista suorasta lähetyksestä: ”Olen sanaton” - Viihde - Ilta-Sanomat

MTV:n teiniäiti teki paluun aikuisviihteen pariin – äiti pöyristyi roisista suorasta lähetyksestä: ”Olen sanaton”

Farrah Abraham, 26, järkytti keskiviikkona fanejaan ja äitiään esiintymällä erittäin rohkeassa suorassa lähetyksessä.

Farrah Abraham kohautti jälleen hyvin rohkealla videolla.­

15.9.2017 19:41

MTV:n huippusuosituista 16 and Pregnant ja Teen Mom -sarjoista tuttu Farrah Abraham, 26, järkytti tällä viikolla fanejaan erittäin uskaliaalla suoralla lähetyksellä.

Abraham joutui seksivideoskandaalin keskelle tehtyään ensimmäisen aikuisviihde-elokuvansa nelisen vuotta sitten. Nyt tosi-tv-tähti on jälleen valtaisan kohun keskellä esiinnyttyään alasti suorassa nettilähetyksessä.

Kauneusleikkauksiin hurahtanut nuori nainen esitteli lähetyksessä viimeisimmän operaationsa tulokset: muokatut intiimialueensa. RadarOnlinen mukaan Abrahamin video oli erittäin rohkea ja täynnä aikuisviihteelle ominaista sisältöä.

Abrahamin uskotaan tienanneen jopa 1,5 miljoonaa dollaria ensimmäisellä pornovideollaan.­

Abrahamin uusin tempaus on saanut paitsi tämän fanit, myös tosi-tv-tähden äidin suunniltaan. Aiemmin valtavan kritiikin kohteeksi joutunut Abraham on hänen Debra-äitinsä mukaan tehnyt paljon töitä parantaakseen imagoaan ja muuttaakseen elämänsä suunnan.

– Minulla ei ollut mitään tietoa siitä. Olen sanaton. Tiedän, että tyttäreni on yrittänyt muuttaa imagoaan. Hän on tehnyt ammattimaisia asioita, Debra Danielsen kommentoi tyttärensä videota RadarOnlinen mukaan.

Abraham ei ole ollut juurikaan tekemisissä äitinsä kanssa, sillä tämä ei hyväksy tyttärensä David-kihlattua. Debra kertoi RadarOnlinelle, että hän haluaisi saada välinsä kuntoon tyttärensä kanssa.

– Tavoitteeni on olla läheinen perheeni kanssa ja rakastaa heitä. Haluan, että he auttavat minua, ja että minä voin auttaa heitä, Debra sanoi.

Abrahamin ja Debran suhde on ollut myrskyisä jo vuosia. MTV:n suosikkisarjoissa on nähty lukuisia heidän tappeluitaan ja puitu runsaasti erimielisyyksiä.

Farrah yhdessä 8-vuotiaan Sophia-tyttärensä kanssa. Farrah on yksinhuoltaja, sillä Sophian isä kuoli ennen kuin tämä syntyi.­

Abraham on herättänyt närää myös Teen mom -sarjan muiden tähtien keskuudessa. Sarjassa mukana oleva Maci Bookout jätti kuvaukset muutama vuosi sitten kesken kuultuaan, että Farrah teki paluun ohjelmana. Bookout ilmoitti, ettei hän halunnut lapsensa olevan mukana ohjelmassa, johon osallistuu aikuisviihdettä tehnyt Abraham. Myöhemmin Bookout perui päätöksensä ja palasi sarjaan.

Abrahamilla on 8-vuotias Sophia tytär. 16 and Pregnant -sarjassa seurattiin, miten vain 16-vuotias Abraham sai tietää olevansa raskaana. Mallinurasta haaveillut nuori nainen kertoi tosi-tv-sarjassa haluavansa suurennuttaa rintansa.

Sittemmin Abraham on rintaleikkauksen lisäksi muokannut ulkonäköään myös esimerkiksi huulien täyteaineilla ja nenäleikkauksella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?