Päihdeongelmista kärsinyt Melrose Place -tähti Heather Locklear ajoi Porschensa ojaan – kiidätettiin sairaalaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Päihdeongelmista kärsinyt Melrose Place -tähti Heather Locklear ajoi Porschensa ojaan – kiidätettiin sairaalaan

Heather Locklear joutui auto-onnettomuuteen Los Angelesissa.

15.9.2017 11:51

Dynastia ja Melrose Place -sarjoista tuttu näyttelijäkaunotar Heather Locklear, 55, kiidätettiin sairaalahoitoon torstai-iltana, kertovat muun muassa TMZ ja NY Daily News. Onnettomuus tapahtui, kun Locklear ajoi Porsche-merkkisen autonsa ojaan Los Angelesissa.

Näyttelijättären kerrotaan selvinneen onnettomuudesta melko pienin vammoin.

Thousand Oaksin poliisin mukaan alkoholi tai päihteet eivät olleet osallisina torstain tapahtumissa. Poliisi ei ole kuitenkaan kertonut, mikä aiheutti onnettomuuden.

Heather Locklear on kärsinyt päihdeongelmista.

55-vuotias näyttelijä on kärsinyt jo vuosia päihderiippuvaisuudesta. Hänet vietiin katkaisuun ensimmäisen kerran vuonna 2008. Tuolloin hän käytti sekaisin reseptilääkkeitä ja alkoholia. Locklear jäi samana vuonna kiinni myös auton ajamisesta päihteiden vaikutuksen alaisena.

Peoplen mukaan Locklear joutui sairaalaan myös vuonna 2012 sen jälkeen, kun hänen kotoaan soitettiin hätänumeroon.

Locklear oli Bon Jovi -yhtyeen kitaristin Richie Samboran kanssa naimisissa vuosina 1994–2007. Laskukierre syveni pian eron jälkeen. Entisellä parilla on keskenään yhdessä 19-vuotias tytär Ava, joka työskentelee nykyään mallina ja näyttelijänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?