Jari Sillanpään avautuminen jakaa rajusti mielipiteitä – vähätteleekö tähti huumekäryään? - Viihde - Ilta-Sanomat

Jari Sillanpään avautuminen jakaa rajusti mieli­piteitä – vähätteleekö tähti huume­käryään?

Jari Sillanpäälle sataa sosiaalisessa mediassa tukea ja kritiikkiä huume-epäilyksestä avautumisen jälkeen.

15.9.2017 10:54

Laulaja Jari Sillanpää myönsi eilen IS:lle, että poliisi epäilee häntä huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamisesta. Sillanpää lähetti lausuntonsa huume-epäilyyn liittyen ensin IS:lle sähköpostilla, jonka jälkeen hän julkaisi saman tekstin Facebook-sivullaan.

Sillanpää myönsi ajaneensa huumausaineiden vaikutuksen alaisena. MTV uutisoi eilen torstaina, että Sillanpäältä löytyi kiinniottohetkellä pieni määrä huumetta. Sen epäillään olevan metamfetamiinista pidemmälle jalostettua kristallia.

– Lehdissä on kirjoitettu, että minun epäillään syyllistyneen huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamiseen. Tämä pitää paikkansa, vaikka kyseessä olikin hyvin vähäinen määrä, Sillanpää kommentoi eilen torstaina tapahtunutta.

– Oli ajattelematonta lähteä liikenteeseen, vaikka koin, että olin täysin ajokykyinen. Pyydän tätä anteeksi. Tiedostan elämän rajallisuuden, ja intohimoisena ihmisenä hakeudun helposti uusien kokemusten pariin. Kunpa olisikin voimaa ja ymmärrystä tehdä elämässä aina vain oikeita valintoja, laulaja kirjoitti ja korosti syyskuun lopussa starttaavan kiertueen etenevän normaalisti.

Lue Sillanpään tiedotus kokonaisuudessaan täältä.

Fanit ihmeissään anteeksipyynnöstä

Sillanpään lausunto on jakanut paljon mielipiteitä tähden fanien keskuudessa. Eilen torstaina julkaistu Facebook-kirjoitus on saanut yli 24 000 tykkäystä ja yli 2500 kommenttia.

Osa faneista kirjoittaa tsemppaavansa ihailemaansa laulajaa kaikin mahdollisin keinoin, osa puolestaan kokee Sillanpään vähättelevän käryä.

– Nyt pitää siivota touhut ja laittaa elämä järjestykseen. Voi olla aika tyhjää keikkalavoilla, jos huumeet pyörii kuvassa, Jari. Täytyy sanoa, että olen vuosikymmenet ollut jo fani ja kaikenlaiset elämäntilanteet joita olet käynyt läpi, on myötätunnolla seurattu vierestä. Nyt meni kuitenkin askeleen liian pitkälle. Laita elämä kuntoon ja jos ei yksin jaksa, pitää hakea apua. Tiedät kyllä varmaan jo mistä sitä löytää. Huumepäissä ei ajella. Huumeille voi ja pitää sanoa EI, Sillanpään päivityksen kommenteissa kirjoitetaan.

– Jokainen tekee virheitä. Mikään ei muuta sitä että olet loistava laulaja ja esiintyjä, fanit kirjoittavat.

– Kaikki tekee huonoja valintoja ja mokaa, mutta siihen että hyppää päihtyneenä autonrattiin ei ole mitään selityksiä, vaan silloin pyydetään nöyrästi anteeksi, ei selitellä, Sillanpään Facebookissa kirjoitetaan.

Jari Sillanpään päivää vietetään tänään perjantaina Nelosella nähtävässä Vain elämää -jaksossa.

Laulajan Facebookissa fanit toivovat, että Sillanpää saa asiansa järjestykseen.

– Toivottavasti käyttösi oli vähäistä ja ainutkertaista. Jos ei, niin mahdollisimman nopeasti hoidattamaan itseäsi! Liian monta hyvää artistia/laulajaa on sortunut aineksiin!

– Jari, arvostan sinua artistina ja vaikutat myös todella hyvältä tyypiltä. Päihtyneenä ajamista ei kuitenkaan voi vähätellä - se on todella vastuutonta, väärin ja rikollista. Onneksi kukaan sivullinen ei ilmeisesti kärsinyt tilanteessa. Toivottavasti valitset viisaammin jatkossa. Kaikkea hyvää sinulle toivoen.

– Se että väheksyt liikennerikkomustasi ei poista sitä tosiasiaa että olet olet ollut kovan päihteen vaikutuksen alainen. Tsemppiä jatkoon, toivottavasti parannut päihdeongelmastasi, Facebookissa kirjoitetaan.

Synteettinen metamfetamiini on normaalia amfetamiinia voimakkaampaa. Sen vaikutuksiin kuuluu vahva euforian tunne, sydämen sykkeen tiheneminen ja verenpaineen äkillinen nousu. Aine aiheuttaa vakavaa psyykkistä riippuvuutta. Pitkällinen kristallin käyttäminen voi johtaa kuolemaan.

Jari Sillanpää nähdään tällä hetkellä Vain elämää -sarjan All Star -kaudella. Sillanpään isännöimä jakso esitetään tänään perjantaina.

Alla Sillanpään tunteikas tulkinta Parempi mies -kappaleesta:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?