Megatähti Selena Gomez, 25, joutui salaiseen leikkaukseen: tarvitsi uuden munuaisen – ystävä toimi elinluovuttajana - Viihde - Ilta-Sanomat

Megatähti Selena Gomez, 25, joutui salaiseen leikkaukseen: tarvitsi uuden munuaisen – ystävä toimi elinluovuttajana

Selena Gomez jakoi kuvan itsestään sairaalavuoteella. Viereisessä vuoteessa oli ystävä, joka lahjoitti laulajalle munuaisensa.

14.9.2017 23:20

Selena Gomez on vahvistanut, että hänelle on tehty munuaisensiirto. Terveen munuaisen luovutti Gomezin ystävä, näyttelijä Francia Raisa, Hello Magazine raportoi.

Gomez jakoi Instagramissa valokuvan itsestään ja Franciasta vierekkäisissä sairaalavuoteissa.

– Olen erittäin tietoinen, että jotkut fanini ovat huomanneet minun olleen hyvin hiljaa viime kesän ajan. He ovat ihmetelleet, miksi en ole puhunut uudesta musiikistani, josta olen hyvin ylpeä, Gomez kirjoittaa.

– Sain tietää, että tarvitsen uuden munuaisen punahukan, eli SLE:n* takia ja olen nyt toipumassa. Minun oli tehtävä tämä terveyteni takia. Odotan, että voin jakaa teidän kanssanne tämän matkan, joka on kestänyt viime kuukaudet. Ennen sitä haluan kiittää julkisesti perhettäni ja upeita lääkäreitä kaikesta siitä, mitä he ovat tehneet hyväkseni ennen ja jälkeen leikkauksen.

Gomez myös kiitti munuaisen luovuttanutta ystäväänsä:

– Lopuksi. Ei ole sellaisia sanoja, joilla voisin kuvailla ja kiittää ihanaa ystävääni Francia Raisaa. Hän antoi minulle kaikkien aikojen suurimman lahjan ja uhrasi munuaisensa minun vuokseni. Olen todella siunattu. Rakastan sinua niin paljon, sisko! SLE:tä ei vieläkään oikein ymmärretä, mutta kehitystä tapahtuu koko ajan.

*SLE on harvinainen autoimmunologinen sairaus, jossa elimistön puolustusjärjestelmä ei toimi normaalisti, vaan hyökkää kehon omia kudoksia vastaan. Vakavimmillaan SLE uhkaa munuaisia, sydäntä, keuhkoja ja keskushermostoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?