Maria Veitola tivasi aviokriisin taustoja Nanna Karalahdelta – Nanna: ”Ihan hyvä, että Jere otti vähän kauniimman siihen”

Nanna Karalahti kommentoi MTV:llä Seiskan uutisoimia Jere Karalahden suhdehuhuja.

14.9.2017 22:23

Nanna Karalahti vieraili torstaina Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa puhumassa hänen ja Jere Karalahden erosta sekä yhteen paluusta.

Karalahdet ilmoittivat keväällä eroavansa vain vajaan kahden vuoden avioliiton jälkeen. Pari kertoi erostaan sosiaalisessa mediassa, jonka jälkeen huhut eron syistä alkoivat velloa villinä. Maria Veitola tiedusteli Nannalta, miksi pari erosi ja kumpi jätti kumman.

– Liian isoja asioita tapahtui liian lyhyessä ajassa. Siihen kun vielä kaksi liian isoa egoa yhdistetään. Ei ollut muuta vaihtoehtoa kun luovuttaa, Nanna kertoi EVS:ssä.

– Molemmat jättivät toisensa. Jätettiin toisemme jo aikaisemmin, ennen kuin tämä erouutinen tuli. Ei siinä kumpikaan enää huomioinut toissa, hän jatkoi.

Seiska uutisoi pian eron jälkeen, että Jere Karalahdella olisi ollut suhde vaaleaan kaunottareen. Veitola täräytti Nannalle suoran kysymyksen suhdehuhuista. Hän tiedusteli myös, oliko Jeren mahdollinen suhde eron syy vai seuraus.

– Näin jotain niitä kuvia. Ihan hyvä, että otti vähän kauniimman siihen, Nanna murjaisi.

– Ei se missään nimessä syy ollut, hän jatkoi eroon viitaten.

– Mun mielestä kaikissa tilanteissa pitää katsoa peiliin, ja kaikilla on omat keinot selviytyä.

Veitola tiedusteli, mistä liikunta-alalla työskentelevä nainen itse löysi lohdutuksen eron jälkeen. Nanna kertoi pilke silmäkulmassa lapsen ja liikunnan lohduttaneen häntä.

Nanna puhui ohjelmassa myös paljon äitiydestä ja siitä, miten se vaikutti Karalahtien liittoon. Hän kertoi, että vaikka äitiys onkin ihanaa ja antoisaa, on se myös sopeutumista vaativaa. Lapsen myötä puolison huomioiminen väheni ja parisuhteeseen panostaminen unohtui.

Aiemmin torstaina Nanna kirjoitti samasta aiheesta blogissaan. Hän kertoi, että ero oli monen asian summa, mutta yksi tekijöistä oli uusi perhearki.

– Jokainen äiti tietää millaista elämä on ensimmäisenä vauvavuotena. Jokainen äiti, kenellä on ollut koliikkilapsi, tietää, ettei niinä iltoina nautita vauva-ajasta. Jokainen itsenäinen ja itsekäs nainen tietää, miltä tuntuu saada vauva, jonka jälkeen tietynlaista vapauden tunnetta ei enää ole. Jokainen äiti tietää, että näin ei saisi ajatella, koska on maailman hienoin lahja edessä, Nanna kertoi Idealistan blogissaan.

– Parisuhde saattaa kärsiä tästä. En selittele nyt mitään, mutta haluan, että ymmärrätte kokonaisuuden. Perustin Heron vauvavuotena, Jere puhui kirjaan koko elämänsä läpi ja lopetti uransa samana vuonna. Yhtäkkiä me kolme ihmistä ollaan kaikki tilanteessa, missä kaikki ovat uutta. Ei pelkästään vauvavuosi vaan kaikki muutkin yksityisasiat, hän jatkaa.

Nykyään parilla menee erittäin hyvin. He ilmoittivat elokuussa, että ovat jälleen yhdessä ja panostavat parisuhteeseensa ja perheeseensä täysillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?