Jari Sillanpää kertoo nyt IS:lle tiistain tapahtumista – ”Olen todella pahoillani”

rac

Julkaistu:

huume-epäily
Jari Sillanpää avautuu tiistain tapahtumista.
Kaksi päivää kovan kohun keskellä ollut Jari Sillanpää astuu nyt esiin. Hän myöntää IS:lle, että poliisi epäilee häntä huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamisesta.

Sillanpää lähetti lausuntonsa huume-epäilyyn liittyen ensin IS:lle sähköpostilla, jonka jälkeen hän julkaisi saman tekstin Facebook-sivullaan.

– Haluan kiittää kaikkia – olen otettu kaikista ihanista viesteistä, joita olen saanut. Olen todella pahoillani, että olen aiheuttanut niin monille huolta ja pahaa mieltä, Sillanpää sanoo.

– Meidän jokaisen elämänpolulta löytyy monta asiaa, joita meidän on elämämme varrella käytävä läpi. Tämä on minulle yksi niistä.

– Lehtien uutisointia haluan kommentoida sen verran, että ”törttöilyksi” kutsuttu liikennerikkomukseni oli tosiasiassa keltaisen viivan ylitys, kun ohitin pysäkillä seisovan bussin toisen auton vanavedessä. Lehdissä on kirjoitettu, että minun epäillään syyllistyneen huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamiseen. Tämä pitää paikkansa, vaikka kyseessä olikin hyvin vähäinen määrä.

– Oli ajattelematonta lähteä liikenteeseen, vaikka koin, että olin täysin ajokykyinen. Pyydän tätä anteeksi. Tiedostan elämän rajallisuuden, ja intohimoisena ihmisenä hakeudun helposti uusien kokemusten pariin. Kunpa olisikin voimaa ja ymmärrystä tehdä elämässä aina vain oikeita valintoja.

– Tapahtuneesta huolimatta elämän karikot hiovat meitä jokaista ja toivottavasti ne myös tekevät meistä hitusen parempia ihmisiä.

– Työt jatkuvat normaalisti. Nyt valmistaudun Valokeilassa-konserttikiertueseen, ja kiertueen jälkeen jatkan töitäni sovitusti kunnes lähden lomalle tammikuussa. Keväällä palaan keikkalavoille uusin voimin, Sillanpää lopettaa.

Sillanpää sanoo IS:lle, ettei halua kommentoida asiaa tässä vaiheessa enempää.

Jari Sillanpää nähdään tällä hetkellä Vain elämää -sarjan All star -kaudella. Sillanpään isännöimä jakso esitetään Nelosella tänä perjantaina. Nelonen vahvisti aiemmin IS:lle, että jakso esitetään sovitusti huume-epäilystä huolimatta.

Alla Sillanpään tunteikas tulkinta Parempi mies -kappaleesta.