Viihde

Kari Peitsamo sivalsi Profeettoja toistuvasti – Elastinen pitää kipakkoja kuittailuja mainoskikkana

Julkaistu:

Elastinen ja Cheek lähettävät terkkuja Kari Peitsamolle ja kertovat miehen twiittien naurattaneen myös heitä.
Profeetat, eli herrat Elastinen ja Cheek esiintyivät keskiviikkona Elämä Lapselle -konsertissa Espoossa. Kun keikka on ohi, Cheek hyppää lentokoneeseen ja matkustaa Los Angelesiin.

– Veljeni vartija -elokuvan Suomen kuvaukset ovat valmiit ja huomisaamuna lennän Losiin. Siellä kuvataan Alpha Omega -albumiin liittyviä kohtauksia, koska tein levyä siellä. Siellä tuli vietettyä aikaa vuonna 2015, Cheek kertoo.

Profeettojen piti periaatteessa laittaa jo pillit pussiin keikkailun osalta, mutta lasten hyväksi tehtävä työ toi miehet vielä kerran yhteen.

– Joka vuosi tämä tehdään ja ollaan mukana, Cheek painottaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Esimerkiksi Suomi100-juhlavuosi ei tunnu lainkaan niin konkreettiselta jutulta kuin tämä, neljä vuotta Lastenklinikoiden Kummien hallituksessa istunut Elastinen pohtii.

– Olen päässyt syvemmälle sisään tähän työhön ja nähnyt mitä konkreettista rahoilla saa aikaan.

Cheek odotti itse keikan lisäksi lasten tapaamista.

– Se on hieno hetki, kun pääsee aitioihin tapaamaan pikkufaneja. Se on kerran vuodessa kun he pääsevät mihinkään keikalle. Sitä iloa ja riemua on vaikea pukea sanoiksi, Cheek hymyilee.


Vaikka Profeetat lopettavat keikkailun, faneille on luvassa vielä yksi yllätys.

– Tämä on viimeinen yhteiskeikka, mutta musaa jäi yli. Siellä on yksi kovan luokan bängeri, mikä vielä julkaistaan, Cheek lupaa.

Elokuulta muistetaan tapaus, jossa muusikko Kari Peitsamo julkaisi sarjan twiittejä, joissa hän tylytti Elastista ja Cheekiä monella tavalla.

Peitsamo julkaisi muun muassa kuvan itsestään ja Dannystä ja ilmoitti, että he ovat ne oikeat profeetat nuorten räppäreiden sijaan.

Mitä mieltä olette Peitsamon touhuista?

– Se oli Peitsamolta ilmeisen onnistunut markkinointikikka, Elastinen virnistää leveästi.

– Kyllä se nauratti meitä myös, hyväntuuliset räppärit naureskelevat.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt