Viihde

VilleGalle julkaisi sydänviestin Twitterissä: ”Voimia Siltsulle”

Julkaistu:

VilleGalle julkaisi Twitter-tilillään twiitin, jossa hän lähettää voimia Siltsulle.
Iltalehti uutisoi tänään keskiviikkona, että laulaja Jari Sillanpään epäillään jääneen kiinni huumeratista epäiltynä. Sillanpää pysäytettiin lehden tietojen mukaan tiistai-iltana Helsingin keskustassa ja tälle tehtiin huumausaineiden pikatesti, joka antoi positiivisen tuloksen.

Iltalehden tietojen mukaan Sillanpäähän liittyvä huume-epäily koskee amfetamiinia.

Sillanpään huume-epäily on herättänyt paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa, ja esimerkiksi laulajan faniryhmässä on puitu uutista runsaasti. Osa on kokenut idolinsa pettäneen heidät epäilyn myötä, kun taas osa lähettää tsemppinsä laulajalle.

Nyt JVG:stä tuttu VilleGalle on ottanut kantaa asiaan omalla Twitter-tilillään.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Voimia Siltsulle, VilleGalle kirjoittaa twiitissään sydänhymiön kera.

Helsingin poliisi vahvisti IS:lle aiemmin keskiviikkona, että tiistai-iltana Helsingin keskustassa poliisin virka-auto oli pysäyttänyt Lönnrotinkadulla ajoneuvon, jonka kuljettajan epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena.

Rikoskomisario Jari Pynnönen ei kommentoinut kuljettajan henkilöllisyyttä eikä kertonut, mistä huumausaineesta on kyse.


Sekä Jari Sillanpää että VilleGalle ovat osallistuneet Vain elämää -ohjelmaan. Sillanpää oli mukana sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella sekä tällä hetkellä tv:ssä nähtävällä seitsemännellä kaudella. VilleGalle puolestaan nähtiin ohjelman neljännellä tuotantokaudella.

Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen kertoi keskiviikkona IS:lle, että tällä viikolla nähtävä Jari Sillanpään Vain elämää -jakso esitetään normaalisti huume-epäilystä huolimatta.

– Nyt ei vaikuta siihen esittämiseen. Ohjelma kuvattiin touko-kesäkuussa, kaikki on mennyt tuotannossa hyvin. Sinänsä ohjelmassa esiintyvien ihmisten osalta ollaan tyytyväisiä, miten on mennyt, Toivonen sanoi.