Viihde

Täällä Robin suorittaa armeijan – saa naisten ihaileman univormun: ”Olisin halunnut laskuvarjojääkäriksi”

Julkaistu: , Päivitetty:

intti
Laulaja Robin paljasti tulevan palveluspaikkansa.
Silakka tai silli on armeijaslangia ja tarkoittaa laivaston varusmiestä. Sellainen Robinista tulee, kun hän lähtee armeijaan.

– Upinniemeen mennään. Laivastoon. Eiks oo jännää, Robin nauraa innoissaan ja kertoo astuvansa armeijan harmaisiin vuonna 2019.

Upinniemen varuskunta on vahvuudeltaan Suomen suurimpiin kuuluvan joukko-osaston Rannikkoprikaatin päätukikohta. Rannikkoprikaatin joukko-osastoista Upinniemessä toimivat Suomenlinnan Rannikkorykmentti, Porkkalan Rannikkopataljoona ja Meritiedustelupataljoona. Lisäksi osa Rannikkolaivaston aluksista on sijoitettuna Upinniemeen.

– Ajattelin, jos saisin armeijan käytyä puolessa vuodessa. Olisin halunnut laskuvarjojääkäriksi, mutta kyllä ura menee tässä kohtaa edelle.


Robinin keikkahommat ovat nyt tauolla, vaikka nuori mies esiintyikin keskiviikkona Elämä Lapselle -konsertissa Espoossa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kyllä intti sisältyy tähän taukoon, mutta ei tässä mitään vapaaherran elämää ole vietetty, kun on kouluhommaa aika paljon, ylioppilaaksi kirjoittava Robin kertoo.

– Kirjoitukset ovat kahden viikon päästä. Ensi keväänä kirjoitan vielä äikän ja enkun.
Robin kertoo, että kouluhommiin pitää keskittyä tosissaan.

– Paljon se vie aikaa, kun mulla on keskivaikea lukihäiriö ja joudun lukemaan kaiken moneen kertaan, kun en meinaa muistaa mitään. Mä muistan kaikkea muuta, kuin niitä koulujuttuja, laulaja nauraa hersyvästi.

Jutun pääkuvana olevalla videolla Robin radiohaastattelussa armeijaan liittyen. Alla olevalla videolla näet, mitä kaikkea uusi alokas saa armeijassa ensimmäisenä päivänä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt