Viihde

Tv-yleisö ällistyi Vilman, 18, fanituksesta: huutoitkulle ei ollut tulla loppua – kertoo nyt hysteerisestä reaktiostaan

Julkaistu:

idols
Vilma odotti vuosia nähdäkseen idolinsa, ja kun hartaasti odotetun tapaamisen aika tuli, sai hän hysteerisen tunnekuohun.
Kankaanpääläinen Vilma pamahti koko kansan tietoisuuteen keskiviikkoiltana, kun uudistunut Idols alkoi Nelosella.

Vilma osallistui ohjelman koelauluihin toteuttaakseen elämänmittaisen unelmansa: tavatakseen Antti Tuiskun. Unelma toteutui, kun silmin nähden häkeltynyt ja onnensa kukkuloilla ollut nuori nainen marssi Idols-tuomariston eteen.

Suuren idolin tapaaminen aiheutti Vilmassa spontaanin tunnereaktion.

– Se oli elämän paras hetki. Oli hienoa päästä sinne, ja tuli tosi etuoikeutettu olo. Yritin pitää pääni kasassa, mutta siinä tulikin sitten sellainen täysin hysteerinen olo. Mutta ei se mitään, Vilma kertoo IS:lle.


Sekavasta tapaamisesta jäi tunnekuohusta huolimatta erittäin hyvät muistot. Vilma sanoo, että Antti oli hänen kaikkien unelmiensa täyttymys ja juuri sellainen kuin hän ajattelikin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Se oli niin ihana. Olin tosi shokissa, eli en muista siitä oikeastaan paljoakaan. Sen muistan, että Antti tuli mun luo halaamaan mua ja tuoksui kauhean hyvältä. Hän oli kauhean mukava ja hymyili nätisti mulle. Siitä jäi todella lämmin fiilis.

Jatkopaikkaa Vilma ei Idolsissa saanut. Hän myöntää laulavansa lähinnä omaksi ilokseen, eikä jatkosta tippuminen harmita.

– Se oli täysin ymmärrettävää, koska siellä oli niin paljon lahjakkaita ihmisiä, jotka ovat jatkopaikkansa ansainneet, Vilma pohtii.

– Erin kysyi multa, kumpi on suurempi syy Idolsiin osallistumiseen, jatkopaikka vai Antin tapaaminen. Mun piti sanoa, että jatko, mutta alitajuntaisesti sanoinkin, että se että tapasin Antti Tuiskun. Ja niinhän se olikin, hän nauraa.

Fanitus alkoi jo pikkutyttönä

18-vuotias Vilma hurahti Tuiskuun jo 4-vuotiaana. Hän seurasi televisiosta, kun rovaniemeläinen popparinalku esiintyi Idolsin koelauluissa vuonna 2003. Rempseä Tuisku teki pieneen tyttöön vaikutuksen ja hänestä tuli heti fani.

– Siitä tulee nyt neljätoista vuotta, Vilma kertoo.

– Jotenkin Antti vaan kolahti heti, kun silloin ihan pikkusena näin hänet tv:ssä. Se on vaan aina ollut niin ihana.


Intensiivinen Antti-fanitus näkyy Vilman elämässä monella tavalla. Se vaikuttaa jopa nuoren naisen arvomaailmaan.

– Yritän elää saman arvomaailman mukaisesti ja pyrin kunnioittamaan muita ihmisiä, niin kuin Anttikin aina sanoo. Käyn Antin keikoilla aina kuin suinkin mahdollista ja minulla on kaikkia fanituotteita.

Vilmalta löytyy kotoa Antti Tuiskun t-paitoja, huppareita, julisteita ja Petokesä-kirja. Antin lisäksi Vilma fanittaa Robinia ja Elias Kaskista. Hän on tavannut myös heidät, joten Idolsiin osallistumisen myötä on nuori nainen päässyt kasvotusten kaikkien idoleidensa kanssa.

Myös Vilman ystävät pitävät Tuiskusta ja keskiviikkona he kokoontuivat porukalla katsomaan Idolsia.

– Tosi hienoa, että suurin unelmani tuli toteen televisiossa, Vilma toteaa onnellisena.

Tv-katsojat innostuivat

Vilman vilpitön ilo ja onni idolinsa kohtaamiseen sai tv-katsojat kommentoimaan hänen ja Tuiskun kohtaamista somessa. Moni ihmetteli, miksi nuori nainen sekosi niin täydellisesti, mutta moni myös koki hänen olleen erittäin samaistuttava ja piristävä.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Unohdetaan Idols ja kuvataan jatkossa vain Anatude meet&greet -tapaamiset, koska tää oli parasta. Oikeesti, eräs Twitter-käyttäjä murjaisee.– Ihana, symppis Vilma, kommentoi nuori nainen.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Antti Tuisku on monen nuoren idoli. Ansaitusti, eräs kommentoija kiteytti mietteensä.