Viihde

Futislegendan iskeneeltä tosi-tv-kaunottarelta yllättävä ilmoitus – totaalinen elämänmuutos: aikoo hylätä julkisuuden täysin

Julkaistu:

elämänmuutos
Futislegenda Rio Ferdinandin kanssa seurusteleva tosi-tv-tähti aikoo vetäytyä julkisuudesta.
The Only Way Is Essex -tosi-tv-sarjasta tuttu Kate Wright, 26, on ilmoittanut vetäytyvänsä julkisuudesta täysin. Syy seurapiirikekkereiden vakiokasvon elämänmuutokseen on romanssi futislegenda Rio Ferdinandin, 38, kanssa.

Wrightin ja Ferdinandin suhde tuli julki tammikuussa, jonka jälkeen Wrightia on enää harvakseltaan nähty julkisuudessa.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kaunotar kertoo nyt The Sunille keskittyvänsä jatkossa hänen ja Ferdinandin suhteeseen, ja ettei hän aio olla enää julkisuudessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Wright sanoo myös haluavansa olla vanhempi futistähden kolmelle lapselle, jotka menettivät äitinsä vuonna 2015. Ferdinandin vaimo Rebecca menehtyi tuolloin rintasyöpään.

– Vetäydyn julkisuudesta. Haluan pitää yksityiselämäni yksityisenä, toisin kuin edellisessä suhteessani, jota seurattiin The Only Way Is Essex -sarjassa. Minulle tärkeintä on Rio ja perhe, Wright sanoo The Sunille.


Bikinimallina tosi-tv-tähteyden ohella tunnettu Wright sanoo myös, ettei hän enää työskentele agenttinsa kanssa, eikä hän tee enää yhteistyötä brändien kanssa, joiden tuotteita hän on mainostanut.

The Sun huomauttaa, että Wright menettää näin suurimman osan tuloistaan. Kaunottaren uskotaan tienanneen merkittäviä summia esittelemällä eri merkkien tuotteita sosiaalisessa mediassa.


Ystävien mukaan The Only Way Is Essex -sarjan maine törkyrealityna ja sarjan mukanaan tuoma julkisuus olivat arveluttaneet Wrightia jo pidemmän aikaa.

– Kate lähti sarjasta, koska halusi pois julkisuudesta. Kiinnostus häntä kohtaan ei kuitenkaan laantunut. Hänellä oli vaikeuksia käydä edes salilla tai lomalla ilman huomiota. Hän toivoo, että brändiyhteistyön lopettaminen ja tv:stä vetäytyminen auttaisi häntä saavuttamaan kaipaamansa rauhallisen elämän perheensä kanssa, eräs ystävä kommentoi The Sunille.


Wright ja Ferdinand ovat pitäneet yhtä jo useamman kuukauden ajan. Pari ei ole näyttäytynyt julkisuudessa yhdessä, mutta heidät kuvattiin kesällä yhdessä kaupungilla. Rakastunut pariskunta on myös matkustellut yhdessä.

Rio Ferdinand lopetti peliuransa vuonna 2015. Hän pelasi pitkään Englannin maajoukkueessa ja Manchester Unitedissa. Keskuspuolustaja on nähty myös esimerkiksi Leeds Unitedin ja West Ham Unitedin riveissä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt