Juontajat Sami Kuronen ja Jenni Alexandrova syrjään Suomipopin suositusta ohjelmasta – ”Nyt ollaan niin sanotusti jännän äärellä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Juontajat Sami Kuronen ja Jenni Alexandrova syrjään Suomipopin suositusta ohjelmasta – ”Nyt ollaan niin sanotusti jännän äärellä”

Radio Suomipopin iltapäivää aiemmin juontaneet Sami Kuronen ja Jenni Alexandrova siirtyvät syrjään.

Juontajakaksikko poseerasi yhdessä Radiogaalassa maaliskuussa 2016.­

13.9.2017 10:01

Radio Suomipopin suosittu iltapäivälähetys uudistuu lokakuun alussa merkittävästi.

Muun muassa Suomen surkein kuski- ja Villi kortti -ohjelmista tuttu Juuso Mäkilähde palaa radioon. Juuso juontaa tänään Nelosella alkavaa Idolsia, ja hänet nähdään myös ensi keväänä Selviytyjät Suomi -kisan juontajana.

Alla olevalla videolla Juuso Mäkilähde kertoo pestistään Suomipopin juontajana.

Juuso juontaa lokakuun alusta alkaen Suomipopin iltapäivää kello 14–18 yhdessä Loopilta ja The Voice of Finland -lähetyksistä tutun Tinni Wikströmin kanssa.

Kuvassa Suomipopin iltapäiväohjelman uusi juontaja, Juuso Mäkilähde.­

Radio Suomipopin uusi iltapäivä alkaa maanantaina 2. lokakuuta. Samassa yhteydessä Sami Kuronen siirtyy juontamaan Suomipopin päivälähetystä ja Samin nykyinen juontajapari Jenni Alexandrova vahvistaa Radio Aallon asemaa naiskohderyhmässä iltapäiväjuontajana.

Aallon viikonloppuja tähdittää puolestaan Elina Kottonen. Radio Aallon Joonas Vuorela juontaa jatkossa Loopin iltapäivää ja Helmiradiosta tuttu Ari Hursti sekä Suomipopin Kimmo Sainio astuvat uuden ysärikanavan HitMixin puikkoihin.

Alexandrova julkaisi äskettäin Instagramissa paljastavan päivityksen tuoreista käänteistä.

– Suuri kiitos kaikille teille, jotka olette meitä kuunnelleet! Vuodet ovat olleet MAHTAVIA! Teidän avullanne meistä kasvoi Suomen suurin iltapäiväohjelma, ja teidän avullanne meistä kasvoi Samin kanssa hienot ystävät! Nyt ollaan niin sanotusti jännän äärellä ja uuden edessä. Minä aloitan oman ohjelman Radio Aallon iltapäivässä ja Sami siirtyy juontamaan Suomipopin päivää! Iso kiitos vielä teille, ette voi kuvitella kuinka kiitollinen olen jokaisesta minuutista, jonka olette kanssamme viettäneet! Kuuluu Jennin kirjoitus kuulijoilleen ja faneilleen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?