Hehkuvan herkkä morsian! Tea Hiilloste nousi tunnetuksi kesähitillään 2007 – meni naimisiin uniikissa tyylissä - Viihde - Ilta-Sanomat

Hehkuvan herkkä morsian! Tea Hiilloste nousi tunnetuksi kesähitillään 2007 – meni naimisiin uniikissa tyylissä

Kesähitillään suosituksi noussut Tea Hiilloste avioitui rakkaansa kanssa.

13.9.2017 7:34

Tytöt tykkää -hitillään julkisuuteen vuonna 2007 ponnahtanut Tea Hiilloste paljasti Instagramissa seuraajilleen myöhään tiistai-iltana, että on mennyt naimisiin. Hiilloste jakoi palvelussa upean hääpotretin.

Hiilloste poseeraa prinsessamaisen herkässä pitsiluomuksessa sulhasensa kanssa romanttisesti sillalla. Potrettikuvan alle on kerääntynyt nopeasti paljon onnitteluita ja ihastuksen huokauksia morsiamen kauniista tyylistä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Hiillosteen muista päivityksistä paljastuu, että tuore aviopari suuntasi häiden jälkeen viettämään kuherruslomaansa Malediivien paratiisisaarille.

Katso kuva täältä.

Hiilloste oli supersuosittu laulaja kymmenen vuotta sitten, kun platinarajan ylittänyt hitti Tytöt tykkää ilmestyi. Hiilloste teki joitakin vuosia sen jälkeen musiikkia ja keikkaili paljon.

Nykyään helsinkiläinen Tea on ammatiltaan tuotekehityskemisti. Hän opiskeli Helsingin yliopistossa ja on uudesta urastaan innoissaan.

Tea Hiilloste kuvassa vuonna 2007.­

– Mä teen kaikkea jännittävää. Valkoinen takki on ollut mun unelma aina. Halusin, että musta tulee vielä tiedenainen. Se on nyt saavutettu, oon tosi onnellinen, Hiilloste kertoi IS:n haastattelussa heinäkuussa.

– Kemia on aina ollu musta tosi siistii. Lääketiede ja biologia on aina kiinnostanut myös, mutta tää on niin mun juttu, kosmetiikan tuotekehityksessä työskentelevä Tea lisäsi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?