Tom Cruisen upea ex-vaimo hurmasi pitsiluomuksessa – palasi parrasvaloihin: Ruskettuneet sääret pääosassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Tom Cruisen upea ex-vaimo hurmasi pitsiluomuksessa – palasi parrasvaloihin: Ruskettuneet sääret pääosassa

Katie Holmes ilmestyi kerta kaikkiaan upean näköisenä New Yorkin muotiviikoille.

Katie Holmes sädehti upeana New Yorkin muotiviikoilla.­

12.9.2017 18:32

Näyttelijä Katie Holmes purjehti New Yorkin muotiviikoille viimeisen päälle upeassa tyylissä. Näyttelijä on viihtynyt runsaasti julkisuudessa viime aikoina, eikä hän ujostellut kuvaajia poseeratessaan kiinalaisen suunnittelijan Lan Yun tilaisuudessa. Aiheesta kertoi sivuillaan Daily Mail.

38-vuotias tähti esiintyi muotiviikoilla valkoisen ja vaaleansinisen sävyisessä, lyhyessä pitsiunelmassa. Hän oli viimeistellyt tyylin kapeakärkisillä korkokengillä. Asu korosti upeasti tähden ruskettuneita sääriä.

Holmes paljasti viime viikolla julkisuudessa, että hän seurustelee näyttelijä Jamie Foxxin kanssa. Suhteesta on huhuttu jo pitkään ja nyt ne saivat vahvistuksen.

Holmesin ja Foxxin suhteesta on liikkunut monenlaisia väitteitä jo vuosien ajan. Parin suhdesalailu on kummastuttanut tähtien faneja, sillä ensimmäisen kerran parin suhteesta liikkui huhuja jo vuosia sitten.

Amerikkalaismedia uskoo salailun taustalla olevan Katie Holmesin ja tämän ex-miehen Tom Cruisen tekemä sopimus, jonka mukaan Holmes joutuisi viihtymään sinkkuna viiden vuoden ajan.

The Sun kertoi aiemmin Holmesin ja Foxxin tavanneen toisensa ensimmäisen kerran jo 2006. Tapaaminen tapahtui Holmesin silloisen aviomiehen Tom Cruisen kautta. Holmesin ja Foxxin uskotaan ystävystyneen, mutta Holmesin ja Cruisen eron jälkeen tunteet syvenivät.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?