Lehdenjakaja Tony, 47, asuu Hello Kitty -kodissa ja pukeutuu bilettäväksi lolita-tyttö Jenniksi: ”Lähinnä viikonloppuisin olen elossa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Lehdenjakaja Tony, 47, asuu Hello Kitty -kodissa ja pukeutuu bilettäväksi lolita-tyttö Jenniksi: ”Lähinnä viikonloppuisin olen elossa”

Arkisin Tony on tavallinen lehden jakaja ja lähetti, viikonloppuisin hän pukeutuu bilettäväksi lolita-tyttö Jenniksi.

12.9.2017 12:42 | Päivitetty 12.9.2017 14:00

Ylpeästi erilaiset -ohjelmassa päästään tiistaina kurkistamaan 47-vuotiaan Tonyn erilaiseen elämään.

Tonylla on kaksi minää: päivisin hän työskentelee sekä lehdenjakajana että lähettiauton kuljettajana, viikonloppuisin hän pukeutuu lolita-tyttö Jenniksi, joka tapaa ystäviä ja bilettää.

– Tony käy töissä ja naisellinen puoleni Jenni tuhlaa kaikki rahat. Näinhän se menee parisuhteessakin, mies ansaitsee rahat ja nainen tuhlaa ne! Tony kiteyttää.

– Arkisin jää vähän aikaa tehdä mitään. Kivaakaan. Viikonloppuisin Jenni käy bilettämässä ja tapaa kavereita. Lähinnä viikonloppuisin olen elossa.

Tony tutustui lolita-kulttuuriin Japanin-matkallaan kuusi vuotta sitten. Samalla reissulla hän ihastui Hello Kitty -hahmoon. Nyt hänen pinkki kotinsa on täynnä kissahahmoja, ja hän kutsuukin asuntoaan kittylandiaksi.

– En ole analysoinut, enkä ole käynyt psykologin pakeilla, mutta ajattelin, että Hello Kittyn keräily on pääsääntöisesti 6-vuotiaiden tyttöjen harrastus. Koska en ole lapsena saanut kerätä Hello Kittyjä, enkä ole saanut olla kuin 6-vuotias tyttö, nyt ehkä elän sitä elämää sieltä ylöspäin.

Tony kertoo ohjelmassa, että tyttöjen vaatteet alkoivat kiinnostaa häntä jo pienenä.

– Ensimmäisen kerran huomasin, että mun pikkusiskon vaatteet kiinnosti enemmän kuin mun omat vaatteet, niin mä taisin olla joku viiden vanha. Eli kyllä tää Jenni on ollut jossain syvällä mun sisälläni koko mun elämäni ajan, Tony kertoo.

– Lolita tuli vasta myöhemmin mukaan kuvioihin. Mä olin fyysisesti silloin 40-vuotias.

Kun Tony pukeutui ensimmäisen kerran lolita-asuun, ihmisten reaktiot jännittivät.

– Olin hämmästynyt siitä, että ihmiset vaan hymyilivät minulle ja kehuivat, miten söpöltä ja ihanalta ja rohkealta minä näytänkään. Kaikki vahvisti oman arvon tunnetta, että olen kerrankin tehnyt elämässäni oikeita ratkaisuja.

Kaikkien reaktiot eivät kuitenkaan olleet yhtä positiivisia ja ymmärtäväisiä. Tony menetti pitkäaikaisen tyttöystävänsä, kun alkoi pukeutua lolitaksi. Myös monille hänen pitkäaikaisille ystävilleen ristiin pukeutuminen oli kauhistus.

– Se tuntui aika pahalta. Muutama päivä piti miettiä asioita, mitä minä todella haluan olla. Onko ne lapsuuden ystävät niin tärkeitä vai se, että voin vihdoin ja viimein olla se kuka minä olen.

Ylpeästi erilaiset tiistaisin kello 22 Nelosella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?