Kate Winslet antaa äänensä uuteen Muumit-sarjaan – mukana myös entinen Bond-tyttö ja Eddie the Eagle -tähti - Viihde - Ilta-Sanomat

Kate Winslet antaa äänensä uuteen Muumit-sarjaan – mukana myös entinen Bond-tyttö ja Eddie the Eagle -tähti

Taron Egerton, Kate Winslet ja Rosamund Pike ovat tunnettuja brittinäyttelijöitä.

Taron Egerton, Kate Winslet ja Rosamund Pike ovat tunnettuja brittinäyttelijöitä.

Julkaistu: 12.9.2017 2:56

Tekijöiden mukaan näyttelijät puhuttelevat sekä nuorta että vanhempaa yleisöä.

Kansainvälisille markkinoille suunnattu uusi Muumit-animaatiosarja on kiinnittänyt isoja tähtiä ääninäyttelijöiksi, kertoo The Hollywood Reporter.

Rakastetuille Muumilaakson hahmoille antavat englanniksi äänensä Kate Winslet, Rosamund Pike, Taron Egerton, Warwick Davis, Matt Berry, Richard Ayoade, Will Self ja Akiya Henry.

Näyttelijöistä tunnetuin on Oscar-palkittu Winslet, joka on tähdittänyt muun muassa elokuvia Titanic, Järki ja tunteet sekä Lukija. Pike tunnetaan ennen muuta Bond-tytön roolista elokuvassa Kuolema saa odottaa, ja Egerton näytteli hiljattain pääosaa elokuvassa Eddie the Eagle.

Miljoonabudjetilla tehtävässä sarjassa Muumipeikkoa esittää Egerton. Pike puolestaan antaa äänensä Muumimammalle ja Berry Muumipapalle.

Taiteellisen johtajan Marika Makaroffin mukaan näyttelijät valittiin huolellisesti. Hän sanoo, että he puhuttelevat sekä nuorta ja että vanhaa yleisöä.

Aiemmin kerrottiin, että Moomin-niminen sarja on valmistumassa vuodelle 2019 ja se toteutetaan suomalais-brittiläisenä yhteistyönä. Ohjaajana toimii Steve Box.

Tuoreimmat osastosta