Jim Carrey antoi erittäin sekavan haastattelun – näyttelijän käytös gaalassa ihmetyttää: toimittajan ilme näkemisen arvoinen

Carreyn haastattelu kuuluu todennäköisesti erikoisimpiin hetkiin punaisten mattojen historiassa.

Jim Carreylla oli paljon asiaa muotilehti Harper's Bazaarin Ikonit-tapahtumassa viime perjantaina, viihdesivusto TooFab kertoo.

E! Newsin Catt Sadler sai koomikon haastatteluun, kun tämä tallaili pitkin punaista mattoa New Yorkin muotiviikolla.

Carrey aloitti haastattelun kiertelemällä – kirjaimellisesti – toimittajan ympärillä. Sen jälkeen Carrey aloitti pitkän puheenvuoron koko tapahtuman ”merkityksettömyydestä”, koska ikoneita ei oikeasti ole olemassa.

– Millään tällä ei ole merkitystä. Halusin löytää kaikkein merkityksettömimmän tapahtuman, ja tässä minä nyt olen, Carrey totesi hämmentyneelle toimittajalle.

– Onhan sinunkin myönnettävä, että tämä on ihan merkityksetöntä, koomikko tivasi vielä Sadlerilta.

YOOOOOO THIS HOW IM COMING THE REST OF 2017 IM TRYNA BE JIM CARREY WOKE pic.twitter.com/jlUOy4rmQG— fake fruits (@damiyenmiyagi) 11. syyskuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sadler etsi hetken vastausta:

– No mutta... he kertoivat juhlistavansa ikoneita tuolla sisällä. Uskotko ikoneiden olemassaoloon? toimittaja kysyi.

– Juhlitaan ikoneita, symboleja? Sehän on absoluuttisesti matalamielisintä, mitä voimme keksiä. Ne ovat, no, symboleita. Uskotko sinä sitten niihin? Minä uskon persoonallisuuksiin. En usko, että sinä olet edes olemassa, mutta ilmassa on ihana tuoksu, Carrey lasketteli.

Toimittaja yritti selittää Carreylle, että tietyillä ikoneilla ja symboleilla on paljon valtaa, ja ne voivat saada aikaan muutoksia ihmisten ajattelussa.

– Ne saattavat jopa inspiroida tiettyjä ihmisiä, toimittaja penäsi.

– Minä en usko ikoneihin, enkä symboleihin. En usko edes ihmisiin. Minun mielestäni rauha löytyy persoonien takaa. Se on siellä valepuvussa. Se on sen punaisen s-kirjaimen takana, joka sinullakin on rinnassasi ja luulet, että luodit kimpoavat siitä. Uskon, että olemme energiakenttiä, jotka tanssivat itsestään. Ja, huh, en edes välitä, Carrey höyrysi.

Hämmentynyt Sadler yritti kääntää puheen Carreyn pukeutumiseen. Siitäkään ei ollut hyötyä.

– En minä ole pukeutunut. Ei ole mitään minua. Asioita vain tapahtuu. Joka puolella on tetraedrejä* jotka liikkuvat yhdessä.

– Ideahan on se, että tämä ei ole meidän maailmamme. Se on avain kaikkeen. Se, että meillä ei ole mitään väliä. Ja se on aika hyvä uutinen, Carrey totesi ja käveli pois.

*Tetraedri on monitahokas, jossa on neljä tahkoa. Tahkot ovat kolmioita.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?