Cheek villitsi faninsa arkisella kuvalla: innokas Otus-koira pääosassa – pennun rotu aiheutti aiemmin kiivaan väittelyn - Viihde - Ilta-Sanomat

Cheek villitsi faninsa arkisella kuvalla: innokas Otus-koira pääosassa – pennun rotu aiheutti aiemmin kiivaan väittelyn

Cheek julkaisi Instagram-tilillään syksyisen kuvan yhdessä koiranpentunsa kanssa.

11.9.2017 19:19

Cheek julkaisi maanantaina Instagram-tilillään kuvan, johon moni koiranomistaja voi samaistua. Räppäri ulkoiluttaa kuvassa Otus-koiraansa sateisesta säästä huolimatta.

Otuksella vaikuttaa olevan kuvassa melkoinen kiire, sillä tämä kiskoo hymyilevää rap-tähteä vauhdilla eteenpäin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Viikko vauhdilla käyntiin, Cheek kertoo kuvatekstissä.

Kuvasta on tykätty parissa tunnissa reilut 23 000 kertaa ja siihen on kerääntynyt lukuisia kommentteja.

Syksyinen lenkki koiranpennun kanssa on sulattanut Cheekin fanien sydämet ja moni ihastelee kuvaa innoissaan. Kommenteista suurin osa sisältää valtavat määrät sydänhymiöitä.

– Mä en kestä kun Otus on niin ihana! Oot säki ihan ok, kommentoi eräs fani.

– Ihania ootte, toinen jatkaa.

– Söpöt reippailijat, kolmas toteaa.

Cheek kertoi heinäkuussa somessa hankkineensa ranskanbulldoggin pennun kaverikseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Vuosien harkinnan jälkeen päätin hankkia tällasen uuden ystävän. Sen nimi on Otus ja se on tosi reipas poika, Cheek kertoi tuolloin Instagram-tilillään.

Suurin osa räppärin faneista ihastuivat oitis karvaiseen kaveriin, mutta osa ei ymmärtänyt tähden rotuvalintaa. Moni kommentoija muistutti, että ranskanbulldoggi on hyvin ”sairas” rotu. Ranskanbulldoggeilla tiedetään olevan esimerkiksi hengitysvaikeuksia niiden litteän kuonon vuoksi.

– Päädyit sitten vuosien harkinnan jälkeen tukemaan sairasta rotua?

– Musta on vähä surullista että aina julkkikset ottaa jotain sairaita rotuja.. Tai no ylipäätään ihmiset ottaa sairaita rotuja.

Kommentoijat olivat huolissaan siitä, saako pieni koiranpentu henkeä kunnolla.

– Mulla sattuu olemaan sellainen lyttykuono joka ei juoksussakaan röhise. Ja kyllä, ihailen terveitä ja hyvin hengittäviä ranskanbulldoggeja, sellainen kun on ilo omistaa, eräs räppärin fani puolusti pientä Otusta.

Cheek nähtiin viime perjantaina Vain elämää -sarjassa, jonka uudella tuotantokaudella vietettiin ensimmäisenä räppärin päivää.

Sarjan ensimmäisellä kaudella mukana ollut tähti nautti muiden artistien kappaleistaan tekemistä versioista. Erityisesti Jenni Vartiaisen kaunis Keinu-kappaleen tulkinta herkisti räppärin.

– Mä oon niin iloinen, että sä teit tän. Se, mihin mä tuossa tekstissä nappaan kiinni, on se elämä ja kokonaisuus, missä täällä keinutaan. Toiset keinuu pidemmällä narulla. Jos naru olisi lyhyempi, ei välttämättä heijaisi niin paljon, Cheek avasi kappaleen sanomaa ohjelmassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?