Tällainen on Jutta Gustafsbergin kihlasormus – julkaisi hempeän kuvan: ”Kulunut vuosi elämäni paras” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tällainen on Jutta Gustafsbergin kihlasormus – julkaisi hempeän kuvan: ”Kulunut vuosi elämäni paras”

Kihloihin menneet Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen aikovat mennä naimisiin mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen kihlautuivat kaikessa hiljaisuudessa.­

10.9.2017 15:35

Ilta-Sanomat uutisoi liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä Jutta Gustafsbergin ja teknologiayrityksen johtaja ja Unelmien poikamiehenä tunnetun Juha Rouvisen kihloista sunnuntaina.

Jutta Gustafsberg vahvisti ilouutisen Ilta-Sanomille.

– Kihloissa ollaan. Kihlauduimme kaikessa hiljaisuudessa jokin aika sitten, Gustafsberg kommentoi IS:lle ja jatkoi.

– Elän elämäni parasta aikaa ja olen äärettömän onnellinen. Ja Juhan sanoin: ”Naimisiin menemme ennemmin kuin myöhemmin”.

Nyt Jutta Gustafsberg on lisännyt Facebook-sivulleen kuvan, jossa pariskunta halaa toisiaan. Etualalla näkyy Gustafsbergin kihlasormus.

– Kulunut vuosi on ollut elämäni paras. Olen saanut osakseni suunnattoman määrän rakkautta ja hyväksyntää. Kun rakastaa toista pyyteettömästi ilman, että haluaa muuttaa toisessa mitään, on luonnollista sitoutua yhteiseen loppuelämään, Gustafsberg kirjoittaa hempeän kuvan yhteydessä ja jatkaa.

– Olen kiitollinen omasta ja mieheni menneisyydestä – juuri niiden kaikkien kokemuksien jälkeen olemme yhdessä hyvin onnellisena tässä ja nyt. Juha – Rakastan sinua. Saat valoni loistamaan.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuva on saanut lyhyessä ajassa jo kaksituhatta tykkäystä ja useita onnitteluita.

Pariskunta kertoi viime kesänä Ilta-sanomien haastattelussa, että kun he ovat yhdessä, he sammuttavat puhelimensa ja tietokoneensa. He nauttivat läheisyydestä, hyvästä ruuasta, syvällisistä keskusteluista ja meditaatiosta.

– Osaamme tehdä arjestamme ainutlaatuista, he kertoivat.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?