Tunna Milonoff julkaisi harvinaisen yhteiskuvan puolisonsa kanssa – kauniin vaimon juhlatyylissä syvempi merkitys - Viihde - Ilta-Sanomat

Tunna Milonoff julkaisi harvinaisen yhteiskuvan puolisonsa kanssa – kauniin vaimon juhlatyylissä syvempi merkitys

Tunna Milonoff ja Jenni Milonoff juhlivat taiteilijapari Sami Yaffan ja Meeri Koutaniemen häitä lauantaina. Jenni Milonoff kunnioitti juhla-asussaan traagisesti menehtynyttä rakasta ystäväänsä.

9.9.2017 22:34

Madventures- ja Docventures-sarjoistaan parhaiten tunnettu Tuomas ”Tunna” Milonoff osallistui muusikko Sami Yaffan ja valokuvaaja Meeri Koutaniemen Mallorcalla pidettyihin häihin yhdessä vaimonsa Jenni Milonoffin kanssa.

Tunna julkaisi Instagramissa harvinaisen yhteiskuvan kuvankauniin vaimonsa kanssa. Tummassa puvussa edustaneen Tunnan rinnalla poseeraavan Jennin pukeutumiseen liittyy syvempi merkitys.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Nepalilaista Ilo by Dakini -vaatebrändiä Suomessa luotsaava Jenni Milonoff oli pukeutunut oman brändinsä beigeen luomukseen. Jennin näyttävä kaulakoru on suomalaisen korusuunnittelija Hanna Ruaxin suunnittelema. Jenni Milonofille erittäin rakas koru nähtiin ensimmäistä kertaa viime joulukuussa Linnan juhlissa.

Madventures-miehet edustivat Linnan juhlissa yhdessä puolisoidensa kanssa. Riku Rantalan vaimoi Saija Rantala on asianajaja, kun taas Tunna Milonoffin vaimo Jenni Milonoff luotsaa Ilo by Dakini -vaatebrändiä Suomessa.

Jennin hyvä ystävä Ruax menehtyi traagisesti Oaklandin yökerhopalossa viime joulukuussa vain muutamia päiviä ennen itsenäisyyspäivän vastaanottoa. Jenni Milonoff kertoi viime joulukuussa IS:lle, että Ruax suunnitteli kauniin korun varta vasten Linnan juhlia varten.

– Hanna poimi koruun jotain, mikä oli minulle merkityksellistä ja loppuosa korusta on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Hanna löysi koruihinsa materiaaleja kirpputoreilta ja jopa maasta, Jenni kertoi joulukuussa IS:lle.

Taiteilijaparin häät upeissa puitteissa

Tunna Milonoff on julkaissut Instagramissa myös kuvan Sami Yaffan ja Meeri Koutaniemen romanttisesta vihkiseremoniasta meren äärellä.

– Kaikki on rakkautta, Tunna on kirjoittanut englanniksi kuvatekstiin.

Hääjuhlissa paikalla oli myös Madventures-kaksikon toinen osapuoli Riku Rantala yhdessä asianajajavaimonsa Saija Rantalan kanssa.

Lisää kuvia näyttävästä hääparista voit katsoa tästä Ilta-Sanomien jutusta.

Alla olevalla videolla Milonoffit IS:n haastattelussa Linnan juhlissa:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?